Pozdrav za kolege forumase. I ja vam se pridruzujem na novom forumu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Genije10 View PostMomak preko bare. Ali vjerovatno kao i drugi koji znaju ne smijem da govorim o imenu. Standardna insajd prica
Znam sasvim sigurno da su Zvezdi ponudjena 4igraca na 1..od toga se ovaj jedan razmatra vec duze i Nebojsa je odlucan da ga potpise. Dok ovaj muzicar je zelja ddirektora i savjetodavaca. Problem sa Dj je ta sto je malo lud.Postoji ozbilja razlog zasto takav igrac ne igra EL.
Na 5 se zeli potpisat momak ovaj od 205. Dok na 4opcija koja dolazi meni se ne svidja. Svi su nalozeni na njega, svima koji kosarku gledaju povrsno ce se svidjeti.
Druge dvije opcije su slabije u napadu, ali zato odbranu peglaju. To nama treba. Jedan od njih moze da dohvati golubarnik.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostLjudi, još malo vam fali da postavite rekord. Još samo 15 minuta, biće to prava trka s vremenom.
Poprilično nestvarno ovo deluje, ali baš mi je drago što će i ovaj pdf zaživeti, a i ostavili ste i više nego dobar prvi utisak. Dobrodošli
Comment
-
Originally posted by Genije10 View PostMomak preko bare. Ali vjerovatno kao i drugi koji znaju ne smijem da govorim o imenu. Standardna insajd prica
Znam sasvim sigurno da su Zvezdi ponudjena 4igraca na 1..od toga se ovaj jedan razmatra vec duze i Nebojsa je odlucan da ga potpise. Dok ovaj muzicar je zelja ddirektora i savjetodavaca. Problem sa Dj je ta sto je malo lud.Postoji ozbilja razlog zasto takav igrac ne igra EL.
Na 5 se zeli potpisat momak ovaj od 205. Dok na 4opcija koja dolazi meni se ne svidja. Svi su nalozeni na njega, svima koji kosarku gledaju povrsno ce se svidjeti.
Druge dvije opcije su slabije u napadu, ali zato odbranu peglaju. To nama treba. Jedan od njih moze da dohvati golubarnik.
Comment
-
Originally posted by srkisa View Posta jel se pita nesto Alimpije ili ovi drugi sami odlučuju koga će da mu dovedu?
Taj sto se pitao je otisao. Dejan nikad ne bi ni razmatrao neke koje oni gledaju.
Borisa ce negdje drugo graditi karijeru od naredne sezone.Last edited by Genije10; 04-08-17, 23:51.
Comment
-
-
Comment
Comment