браво момци!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View Posthttp://sport.blic.rs/crvena-zvezda/v...nad-Hemofarmom
Tako mi i treba kad ne odem kuci zbog seminarskog Svaka cast na pobedi i do sada nevidjenoj mentalnoj stabilnosti. Ajmo sad na gore...
Možda su zato i dobili, nemoj ih više gledati, a neću ni ja
Comment
-
Dobra i veoma potrebna pobeda juce Zvezde.Ovakva pobeda je bila potrebna igracima za samopouzdanje,i mislim da ce sada uci sve bolje i bolje u svaki mec.Ajmo momci da se poguramo malo sa dna,do sredineDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Sve su sanse da ce Nedovic nastaviti karijeru kod Dzileta... Cifra preko 100k evra za obestecenje... Koliko tacno, ne znam...
Nije jos gotovo, ali nije daleko od realizacije...
Steta za momka koji je obecavao... Ali koliko god ga je Zvezda nazadovala, toliko je i sam sebi odmogao... Sve najbolje, bez daljnjeg, nek napravi sto bolju karijeru.
Takodje, da Vam bude jasno. Crvena zvezda trazi igraca koji ce joj u spoljnjoj liniji biti najbolji odmah. Razlog iz kog se niko ne oglasava i nista ne moze da se dozna je jasan... I mi i grobai trazimo potpuno istog igraca
Zato se cuti i nista zivo se ne zna...Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Comment