e možda čovke ne čita još ovaj forum. bogi brzo piši sve insajde pa ćemo da ih brišemo posle ponoći...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
727 stranica od 2009. godine na ovoj temi?
Nadam se da imate kvaltetan softver da izdrzite toliko stranica za 30ak dana.
Registrovao sam se da mi neko ne mazne nick i iskoristi reputaciju u negativne svrhe ili otvori firmu na moje ime :P a o redovnom pisanju cu videti, zavisno od situacije na b92.
Pozdrav svima.
Comment
-
Meni je licno zao sto je prso B92 forum, bilo je svega za procitati, pogotovo sto sportska sekcja nije sluzila samo za sport, nego je bilo raznorazne zajebancije, politika, kafana itd... Ali verujem da cemo i ovde praviti neke feste... A volim ja i da grobari dodju koga cemo da peckamo
Comment
-
-
Originally posted by daba 67 View PostAko stvarno neko moze doci do Kronosa neka mu javi i neka javi drugarima sa sruge strane brda, ja da ih zovem mislece da je provokacijaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by abizolirni View PostNadamo se i Kronosu grobaru ... ustvari on je i Delija po potrebi kao i ostaktu stare Partizanove skole... Arseniju, Safetu
Comment
Comment