Originally posted by miloolja
View Post
Prvi deo posta ne kapiram.
Poenta priče je taj što se ovde odlazak Radonjića okarakterisao kao "kataklizma", a upravo čovek koji je dobrim delom zaslužan što smo tu gde smo kao glavni krivac za nešto što je u nečijoj paranoji "PROPAST". Dakle, ispade da se osuđuje onaj koji je doneo pare u klub, a veliča onaj koji je pak zbog para i otišao, jer šta ćeš, njegov ego ne može da podnese da mu zmeljak u FK sekciji ima duplo veću platu. Ispade i da se osuđuje onaj koji je klub sačuvao zbog interesa ličnog, jer jbg nije se upustio da sedne na čelo kluba koji je na aparatima zbog ljubavi već lične koristi, već eto zbog novca, a isti čovek koji je klub napustio zbog novca veliča i uzdiže, te njegov odlazak upoređuje sa gorom situacijom od one u kojoj je Zvezda bila pre pet godina.
Opet ponavljam, nisam Čovićev fan, sav njegov nastup mi je antipatičan, ali isto tako nisam ni Radonjićev.....no neke stvari moraju da se pogledaju realnim očima.
Hvala tom Dejanu za sve, da li je mogao više, ne znam, ali život ide dalje....putuj igumane i ne okreći se za svojim stadom.
Isto tako ne smemo umanjiti figuru druge važne osobe u toj eri od gašenja do momenta objavljivanja ovog posta, jer jbg voleo bih ja jednog Čovića i u FKu, da se i tamo malo srede stvari koliko je to pak moguće u ovoj našoj državi gde je sve, nazovimo, nakaradno.
Comment