Morrison je bio sve samo ne normalan. Deo igraca ga se bojao, ima neke opasne tripove. Mislim da ce se i ovog bojati. Ali, gledam, gde god da je bio postao je ljubimac navijaca, imam utisak da ce i kod nas. Vec cujem kako Pionir skandira ime
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View Post
Sta je onda tebi definicija nenormalnog?sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Kakav car...
Znam da je Crvena zvezda klub sa velikom tradicijom u kome su igrali sjajni igrači. Znam i da trenutno rezultati nisu najbolji, ali nadam se da ću moći da pomognem i da ćemo Zvezdu vratiti tamo gde bi trebalo da bude i gde je bila kroz istoriju – počeo je priču Tomas na aerodromu Nikola Tesla.
Tomasa je posebno obradovala činjenica da će sarađivati sa trenerom Svetislavom Pešićem sa čijim radom je dobro upoznat:
- Znam da je trener legenda. Nažalost, ovaj njegov tim se muči jer je veoma mlad. Verujem da će tu moja uloga biti najvažnija, da pomognem svojim iskustvom.
Omar Tomas već dugo igra u Evropi pa ne bi trebalo da ima mnogo problema sa adaptacijom:
- Znam kako se igra u Italiji. E sada, na srpsku košarku ću verovatno morati malo da se priviknem. Videćemo kakvo je suđenje i biće mi potrebno malo vremena da se prilagodim.
Na pitanje da li zna kakav je kvalitet Jadranske lige, Tomas je odgovorio?
- Na to pitanje ću moći da odogovrim kada bude odigrao nekoliko mečeva.
Šta navijači Crvene zvezde mogu da očekuju od Omara Tomasa?
- Strast u igri. Čvrst sam igrač, nadam se da ću doneti nova uzbuđenja i da će navijači biti zadovoljni što sam član tima.
Omar Tomas će u petak obaviti lekarske preglede, ali neće biti na raspologanaju treneru Pešiću na meču sa Širokim. Američki internacionalac debitovaće u večitom derbiju protiv Partizana:
- Od početka karijere sam igrao protiv velikih timova. Znam da će moja prva utakmica u Srbiji biti u „neprijateljskom“ okruženju. Videćemo šta će se dogoditi – konstatovao je Tomas.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Koliko covek podseca na Avudzobia....sigpic
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostJako, samo sto nije bokser i duvadzija, ovaj se izivljava kosarkaski. Jak je kao zver.
Ovaj ce valjda opravdati ocekivanja.sigpic
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMa znam, Avudzobi je dosao kod nas da se oproba u boksu..
Ovaj ce valjda opravdati ocekivanja.
A imam neki utisak da ce biti hit, pogotovo medju Delijama.
Edit: Evo sada sam gledao, Avodzobi je bio u bokserskoj reprezentaciji Nigerije, ali nije isao na OI.Last edited by Nebojsa; 15-12-11, 21:37.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Kakav idol..sigpic
Comment
-
http://www.profreetv.com/index.php?c...watch&tvid=256
Idemo bre..
EDIT: Milutinovic zivotinja..
EDIT2: Kada niko ne gleda, moram sam sa sobom..
Pokidasmo ove...
Nedovic i Milutinovic odlicni, a Petar Popovic nesto opasno konzumirao pre tekme, vec je dvocifren.Last edited by D-Wade; 16-12-11, 19:36.sigpic
Comment
Comment