17 poena za poluvreme, sta je ovo ljudi?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Igraju momci svaka im častŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Trazili su nacin da dodele loptu Olimpijakosu i nasli su ga, mrs!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sram te bilo Javore, sramna odluka na 20 sekundi do kraja. Printezis dao kos kao u finalu EL, preslikan, stvarno ne vidim razlog sto nas ovde lepo nisu pustili kad im ne znaci ova pobeda bas nista...Mora da se dobije Barsa u petak pa onda Uniks i da se cupamo nekako...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kako stoje stvari na tabeli ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Samo da se poserem po braći iz Pireja koji su 45 minuta igrali kao da im je zadnje, dok su protiv Galatasaray šetali. Po istom principu i isti tip utakmice im je protiv Panathinaikosa, isto i radovanje na kraju i neka se ližu s govnima i dalje.
Agravanis se uvijek usere po nama, 2 poena u prosjeku, da čovjek zaplače.
Umrli su večeras i protiv Barcelone nema šanse da mogu dobiti. Walters i Bjelica mogu slobodno napustiti ekipu, kad gori korisni su kao ja pored televizora.
Comment
-
Originally posted by bice View PostTrenutno 8. sa 2 pobede vise od DarusafakeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostSamo da se poserem po braći iz Pireja koji su 45 minuta igrali kao da im je zadnje, dok su protiv Galatasaray šetali. Po istom principu i isti tip utakmice im je protiv Panathinaikosa, isto i radovanje na kraju i neka se ližu s govnima i dalje.
Agravanis se uvijek usere po nama, 2 poena u prosjeku, da čovjek zaplače.
Umrli su večeras i protiv Barcelone nema šanse da mogu dobiti. Walters i Bjelica mogu slobodno napustiti ekipu, kad gori korisni su kao ja pored televizora.
Sviranje je kurcu ta priča, braća pravoslavna, jedne boje, jedna vera, dva kluba....klasičan hajp i cirkus.
Comment
-
Naravo da je cirkus. A pogotovu ovi što to propagiraju i trube o tim budalaštinama su cirkus. Sranje obično!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment