Šut za 3 mu je glavna mana koliko vidim i voli ulaziti pod koš i nabacivati floutere, kontrola lopte vrhunska i dobar pregled igre što je za nas od velikog značaja da ne gubimo na kvalitetu dok Jović odmara. Biće vjerovatno i kombinovanja petorke s Jovićem, vidjećemo na šta će to ličiti. Pošto je veliki radnik u pitanju ne sumnjam da će se uklopiti, zadovoljan sam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nekada moja veliki fantazi nada, imao solidne cifre prve sezone u Milvokiju koji jeste tada bio jedna od najgorih ekipa.Kud ne udjoh te godine u PO, samo je p4p1 imao vise bodova od mene u toj H2H Points ligi.
Raduljica mu je bio saigrac u sezoni 2013/14.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPostoji li ikakva sanse da se dovede Hadadi? Kakav je ono dominator, a igra u jbn Iranu
A Hadadi jeste pojava ,gledao sam ga na Azijskom sampionatu
A i koliko znam placaju i tamo korektno mislim na Liban,Koreju Iran plus on je tamo bog,znam jer mi jedan drug igrao u Jordanu pre par godina
Ne znam koliko bi bio zainteresovan da dolazi i za koju cifru
Comment
-
Originally posted by notorious View PostAko su ga uopšte i doveli. Gledam zvaničnu i nema ništaUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Pa Erceg je vise krilni centar. Jedan pravi ubica pod kosem bi nam odlicno seoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment