Vraća nas Baniša
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Igrali smo protiv Fenerbahcea..ekipa u prvom iskidala,odbrana kakvu malo ko igra..samo 25 poena primljenih i to u plusu 9 poena da budes,san...ali pitanje je vrijedi li igrati ovo,kad imas sudijepoput Pereza koji puse kurceve za saku dolara npr..Raspali smo se posle izmisljenog faula Kinsija nad Bogdanovicem . OK,Fener je to,nije ni realno da se dobije,ali zamalo da se to i dogodi..ali sudija ,ono me peche od sinoc jos i to dobro..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
U prve dve četvrtine primiš 25 poena a u druge dve po 25. U trećoj das 6 poena?? Brajkula i ja da igramo kao centar i plej i da nas Mamba vodi sa klupe dajemo više.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
S nama je sve moguce..jesi vidio kako nas bradonja oplodio sa Bogdanovicem..da ti suze na oci odu...ves masinu,sudoperu,wc solju sve bi ubacio Da tome,sa sve tus kabinom! Brate,samo da izbjegnemo CSKA,odosmo mi u Berlin i uz 10000 delija da se ovo vrati ..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Comment