Prihvatam opkladu ja,ako zelis..kazi ulog?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Miko i pored toga sto smo ''istomisljenici'' spreman sam za jednu opkladu.Ako PAO prodje, nosim avatar mesec dana.Ako Zvezda prodje, ti nosis avatar mesec dana.Ako obe ekipe ispadnu, obojica nosimo avatare koji bismo jedan drugom namenili na dve nedelje.
Comment
-
Nemoj u avatar, Miko svakako navrati rijetko, onda kad izgubi Zvezda ili Mihajlović dobije nekog
Napisao sam ranije ako se obuzdaju Lazić i Simonović skoro da nema nepobjedivih. Sinoć su se opet pokazali u pravom i realnom svjetlu, ne znam čemu onolika minutaža
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostMiko i pored toga sto smo ''istomisljenici'' spreman sam za jednu opkladu.Ako PAO prodje, nosim avatar mesec dana.Ako Zvezda prodje, ti nosis avatar mesec dana.Ako obe ekipe ispadnu, obojica nosimo avatare koji bismo jedan drugom namenili na dve nedelje.
Nema sanse da Zvezda prodje pored Panate, Radonjic da prodje u top8Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Mr.M View Post
Nema sanse da Zvezda prodje pored Panate, Radonjic da prodje u top8
#RADONJAUTOP8
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMiko je prije cetiri godine rekao da Federer ispada iz TOP 10, a da je Garsija truba i da Roma nece gledati vrha tabele s njim, ako on kaze da Zvezda ispada, onda ispada.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNemoj u avatar, Miko svakako navrati rijetko, onda kad izgubi Zvezda ili Mihajlović dobije nekog
Napisao sam ranije ako se obuzdaju Lazić i Simonović skoro da nema nepobjedivih. Sinoć su se opet pokazali u pravom i realnom svjetlu, ne znam čemu onolika minutaža
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostEh sda, ti bi forume da biras, prihvatam samo na ovom forumu, naletim i ovde s vremena na vreme
Nema sanse da Zvezda prodje pored Panate, Radonjic da prodje u top8
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostNema sanse da Zvezda prodje pored Panate, Radonjic da prodje u top8Last edited by Duka; 06-02-16, 11:23.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Ma izgledi su sasviim realni da se nadjemo u TOP 8. Ok,zelimo to ,navijamo za Zvezdu,volimo je,pa iz ovoga moze da izvuce neka prevelika subjektivnost,ali bas je realno,jer tucemo ekipe veoma jako,igramo dobro i realno je da zavrsimo posao kako treba .Vraski tesko ce bviti do kraja,ali presli smo pola puta . Ajmo i drugi dio da zavrsimo s andjelima Ispisacemo krv ,ali mozemo,ovaj tim moze.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment