Ilija Kovačić, kada se izdere znam da je Simon ubacio trojku, ne moram da gledam
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Srđan navija za Partizan i nikada nije prenosio Zvezdu osim derbije, kad su on i Darko radili zajedno prenos. Njega ni ne očekujem da prenosi Zvezdu, ali napisao sam već nekidan na poluvremenu, stvarno mi nije jasno zašto Ilija prenosi, a Darko u isto vrijeme se troši na utakmici stranaca (a nekad uopšte ni ne prenosi ništa), dok im vjerujem najgledaniji košarkaški prenos, i prenos našeg jedinog predstavniak u Evropi(znači prenos koji bi trebao biti najbolje pokriven) prenosi onaj amater... Ove sezone je Plavšić prenosi samo kad smo igrali protiv Reala, i čini mi se protiv Fenera ili Efesa, ne sjećam se najbolje.
Comment
-
Mali Aranitović potisao profi ugovor do 2020. Odličan posao! Mali je odbranom zajebo Kavaija Lenarda. Još da smo poduzeli nešto u vezi Voje Stojanovića, a ne da ga agent voza kako on hoće pa da se posle i vucaju po sudovima, imali bi strašnu bazu mladih i pretalentovanih igrača u timu.
Za godinu-dvije da dođe i onaj David Miladinović, koji je sad valjda u FMPu, nemam pojma, inače jako mlad i strašan centar.
Sent from my LG-H815 using TapatalkLast edited by Bastia33; 25-01-16, 16:24.
Comment
-
Ne znam da li su nam ubacili 3 koša iz reketa večeras, sve sami šutevi...
U napadu smo brate očajni večeras, sve nešto nabacano, i kad krenemo u akciju, poremeti se sve na pola napada, u 1/4 smo baš fino igrali, u drugoj jako loše. Gledam već pola godine kako u napadu sve lopte idu u reket na Cirbesa i ostale centre, večeras, kad to baš treabmo i raditi, ništa, ovi driblaju bekove na 7 metara a Cirbes ugurao Jonesa ili Đumića pod koš.
A ovi se pogube posle svakog pika sa Jovićem ili Vasom, ajde barem to da počenom igrati, svaki put kad su igrali 2-na-2 sa centrom, ubacili smo nešto, pa makar to bio i koš iz ofanzivnog skoka.Last edited by Bastia33; 25-01-16, 21:51.
Comment
-
Pa glupo smo ušli u utakmicu sa odbranom, odmah smo ih branili ispod bloka, a kad bolje pomisliš, šta se može desiti ako se neko otvori iz bloka i dobije loptu? Doće u reket gdje će uvijek biti ili Cirbes ili Miller, glavni razlozi zbog koji oni i ne idu u reket večeras...
Comment
Comment