Ajde Radonja sad brate moj, nemoj sad da nas prodaš sreće ti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Micic zvani ledja o ledja a ruka led ledena, jebala te ledjna tehnika.
Nije Radonja u principu ni kriv sto je Stimac daska. Kinzi je bas dobar veceras.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Ijuu što je PAO loš...
Mislim nije da se bunim neštosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nisam smeo da pisem, reko da ne malerisem
Jeste Pao bas tragicno los, ali nasi bez ucinka Milera ovako sigurno da pobede to je malo ko ocekivao.
Jovic, Cirbes, Lazic , Kinzi odlican pogotovu u odbrani, a i u napadu-najbolja partija do sada.Micic odradio svoju rolu, kao i Stimac, Dangubic i Guduric, a sta reci za Simona-velika pobeda i konacno su odigrali konstantno celu utakmicu -cestitkeLast edited by jovan; 14-01-16, 22:13.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Ma too momci, konačno
Dosta problema večeras sa faulima, dobro smo prošli na kraju. Kinsey životinja, definitivno treba da dobija više lopti, može on lagano da prenosi loptu jer je večeras pokazao da može igrati i sa centrom jako dobro.
Ali ozbiljno, ako mi želimo da nas uopšte i shvate kao jednog od kandidata za borbu za top 8, a kamoli ozbiljnog kandidata, Štimca prvom prilikom treba mjenjati. Znam da je back-up centar, ali mi imamo dva centra, vidjeli smo večeras, Štimac igra skoro čitavu zadnju četvrtinu zbog Cirbesovih faula, a ne znam gdje je gori, u napada ili u odbrani (naravno da se zna, u napadu bar položi ono što mu serviraju u reket)... Ja mislim da bi bili odbrambeno efikasniji da igramo sa 4 igrača u polju a da Štimac ostane na protivničkoj polovini
Comment
Comment