Nisam vas zaboravio momci, samo sam juce bio toliko odvaljen(i spavao neka tri sata) da mi je bilo mrsko da sklopim kilometarski post.Da krenemo redom.
Koga bi mogao u ovom delu sezone da zamenis Radonjom?Druga stvar je kada je kraj sezone i kada stvarno na papiru imas boljih trenerskih opcija, a tu je vec problem Misko posto je on Radonjicev agent koji bi dobio otkaz samo u slucaju neuspeha.Kada bi Covic otpustio Radonju na kraju sezone, to bi vam sa igracke strane vise stetilo nego koristilo.Mislis stvarno da biste prosli bolje bez njega ko god da dodje?Ako nesto ljudi tesko da ce da shvate, to je da smo i u kosarci imamo gubitnicki mentalitet samo je to manje izrazeno nego u fudbalu gde smo teski balvani.Takvih ispustanja prednosti pogotovo u Evropi sto mozemo da vidimo u primeru FMP-a i Hemofarma ima na pretek.Uopste nije dobro resenje menjati trenere kao carape.Kada bih razmisljao sa takvih rezonom, svakog trenera bih smenjivao u svim sportovima koji pratim.Niste svesni da mozete gore da prodjete od Radonje u ovom trenutku.Pesic je dve sezone podbacio, karijera mu je u padu samo sto to niko nece da prizna.
Dzikic je precenjen, dok je Radonjic potcenjen.Zna Dzikic puno, ali postoje sigurno razlozi zasto nije uspeo do sada.Cak i ako napravi nesto zapazeno nece se on dugo zadrzati u Partizanu.
Imao je on ponuda iz Spanije kao i svi igraci(recimo Novica) koji su opet sa jedne strane cekali jos jednu sezonu da eksplodiraju kako bi uboli jaci ugovor.Novica recimo da je otisao godinu ranije otisao bi u neki Montepaski ili Unikahu.Da ne davim vise, Dule moze da prodje kod ekipa koje prave zvezde nikako da bude trener koji ce moci da se nosi sa tim zvezdama i zbog toga je njegov angazman trajao kratko.To je vise stvar koliko bi ga druge uprave mogle da ga ispostuju, a i svake sezone kada je ostajao je sigurno mislio da moze da izvuce bolje rezultate sledece sezone+ako se ne varam je imao bas finu platu.
To je najvise i posledica toga ko igra Evroligu, siguran sam da bi Obradovic bolje iskoristio potencijal ove ekipe.Pesic je u padu u poslednje 2-3 sezone, pecaljka u ruke pa neka peca u Rajni, Dunavu ili bilo gde sto mu donosi dusevni mir.Vece su sanse da ce da upeca grgeca nego sto ce uspeti njegovu trenersku karijeru da ''ozivi''.
Druga, i prosle godine se par puta obrukao.Pukli od Poljaka sto ih je kostalo top 16 faze, mucili se sa Olimpijom u poluraspadnutom stanju da bi ih Valensija razvalila.Sve mi je pocelo da mi smrdi jos pretprosle sezone kada Dule zamalo da ga dobije dva puta.Zreo je za penziju.Imao sam ja bas visoko misljenje o njemu do pretprosle sezone, ali od tada ne opravdava svoju reputaciju a ljudi ga i dalje vrednuju kao trenera zbog nekih ranijih uspeha.
Originally posted by Indigo
View Post
Dzikic je precenjen, dok je Radonjic potcenjen.Zna Dzikic puno, ali postoje sigurno razlozi zasto nije uspeo do sada.Cak i ako napravi nesto zapazeno nece se on dugo zadrzati u Partizanu.
Originally posted by Brajkula
View Post
To je najvise i posledica toga ko igra Evroligu, siguran sam da bi Obradovic bolje iskoristio potencijal ove ekipe.Pesic je u padu u poslednje 2-3 sezone, pecaljka u ruke pa neka peca u Rajni, Dunavu ili bilo gde sto mu donosi dusevni mir.Vece su sanse da ce da upeca grgeca nego sto ce uspeti njegovu trenersku karijeru da ''ozivi''.
Druga, i prosle godine se par puta obrukao.Pukli od Poljaka sto ih je kostalo top 16 faze, mucili se sa Olimpijom u poluraspadnutom stanju da bi ih Valensija razvalila.Sve mi je pocelo da mi smrdi jos pretprosle sezone kada Dule zamalo da ga dobije dva puta.Zreo je za penziju.Imao sam ja bas visoko misljenje o njemu do pretprosle sezone, ali od tada ne opravdava svoju reputaciju a ljudi ga i dalje vrednuju kao trenera zbog nekih ranijih uspeha.
Comment