Ko je favorit za osvajanje EL?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Veliko je pitanje jesu li i za 4 najbolje u Turskoj, vrijeme će pokazati. Dosta isluženih igrača i igrača koji su popunjavali mjesto domaćih u Turskoj i time podigli svoja imena. Juče ih je Fener dobio s drugim timom.
Real, Barcelona, CSKA, Khimky, Olympiacos, Panathinaikos, Efes, Fener, Maccabi, sve su ovo ekipe koje imaju daleko veće šanse od njih. Oni mogu u onu drugu klasu timova sa Milanom, Pinarom, Žalgirisom, Unicajom, možda i s nama ako bude sreće i dođe još 1 dobar igrač. Ne može ekipa u kojoj je Arslan prvi plej juriti titulu, pa bolji je ovaj naš
Comment
-
-
-
Jeste. Bez pojačanja na 3 i 4 nemamo šta da tražimo, ne računam ovog Simonovića prevaru, koji ne ume u dribling loptu da spusti. Neka ga tu neka igra, ali da ne guši klince. Gudurić apsolutno pre Simonovića. Dangubić nažalost stagnira i loš je za prvu trojku.
Ne mogu više ovog Radonjića da trpim, ako ove sezone ne izgura igrače koje treba stvarno je lud. Uz prošlogodišnju ekipu nije bilo teško, ali koliko vidim tradicionalista je tipiča, gura istu igru a nema iste igrače. Taj se ne menjaLast edited by Cassius Clay; 30-09-15, 13:55.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostDangubić nažalost stagnira i loš je za prvu trojku.
Kad pogledaš roster tu nam je najbolji šuter taj Thompson, al' i to kad krene.
Za mene je misterija da igrači koji igraju na pozicijama 2 ili 3 imaju grdih problema sa šutom.
To je neverovatno.
Odbrana je stvar volje, ali šut je stvar treninga, prvenstveno individualnog.
Što se tiče tog Simonovića
Slavio sam kad je otišao.
Bilo je ono pre 2 sezone kad su na parketu Lazić, Blažič, Nelson, Simonović to niko živ ne može da pogodi koš.Last edited by Jaqen Hghar; 30-09-15, 14:08.
Comment
-
Dobro je što smo savatali Marka, znam da nije baš ono što se očekuje, i bolji je od ostalih što bi inače umjesto njega igrali na 3/4, tako da je odlično što smo ga našli za ovo vrijeme dok se ne pronađe neko kvalitetniji.
Čini se da Gudurić ide na pozajmicu u MZT, što je također dobra vijest (na dugoročnom planu Zvezde).
U svakom slučaju ako hoćemo uopšte prismrditi top 16, obavezno po još jedno dobro počajanje na 2/3 i 4.
Comment
Comment