Navodno(!) je Mekel pristao na Zvezdinu ponudu, ako je istina objaviće se ubrzo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zvanično predstavljen.
Sviđa mi se Notina ideja za tw nalog i "dovođenje" igrača.. imam par idejasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Lepa pojacanja za sada,moze jos jedno pojacanje na poziciji 1 ili 2 i to je to.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Bice sigurno jos neko pojacanje , Jaka bi trebalo da nas napusti prema nekim informacijama ,a licno bas i nije nesto napredovao u prosloj sezoni .Moglo bi da se desi da bude ekipa
Mekel,Jovic
pojacanje , Lazic,Guduric
Thompson,Dangubic
Mitrovic,Tejic
Sofo,Cirbes i Nastic
Comment
-
Mora bek da dodje neki,prilicno smo dobri na pozicijama 4 i 5 pa i 3 donekle. Valjda ce Covke dovesti jos nekogDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Za Mekela još uvijek nije ništa zvanično, ali daće Bog.
Ako on dođe biće 5 stranaca u timu pa će Jaka vjerovatno ići, a umjesto njega će da dođe neki naš igrač.
Na dvojci smo pokriveni, ako Jaka ode, imamo Lazića, Dangubu, Tompson može da igra dvojku ako zatreba, pa čak i Jović koji se znao spuštati na beka prošle sezone dok je Marcus bio u igri.
Trenutno škripimo najviše na četvroci, Tejić još uvijek nije kvalitet ni za nekog back-up igrača u Evroligi. Tu je Nastić, on isto može da igra krilnog centra, ali nije to-to. Bilo bi najbolje da dođe neki što može da igra i 3 i 4.
Comment
-
Haha, genijalno.
Na Mozzartu, u članku o Mekeli i njegovom dolasku, na kraju kaže:
Ovo neće biti kraj prelaznog roka na Malom Kalemegdanu, pošto se očekuje još jedno važno pojačanje za ekipu Dejana Radonjića
edit: Kruže glasine da se radi o Willu Clyburnu, igrač zverka.Last edited by Bastia33; 25-08-15, 20:20.
Comment
Comment