Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Konacno sampioni:-) :-) :-) Zgazili smo sve! Prosetali se do prstena:-)
Posle gazenja crnih i plasmanom u EL ovo je doslo kao jagodica na torti :-)
Odlicna sezona u EL prelijepe partije cak smo i zgazili 2 prvaka Evrope.
Presrecan sam ..Dusa puna!!!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by forum1nick View PostSada čekamo NIS i EPS, pa da pravimo ekipu za "sledeću sezonu."
Istina, mogao bi i Telekom još malo da se ispruži jer ne vjerujem da Đenku i Marcusa možemo zadržati za iste pare.
Dobro znaj da uvek tu sam jaaaa...
Čestitke momcima na titulu, svaka čast! realno stanje stvari
Comment
-
Originally posted by forum1nick View PostOK. Moja greška. Neka nam onda Telekom duplira ugovor.
Važno je samo imati dovoljno novca da još jači dočekamo EL.
Comment
-
Đenka:
- Generalno, moj cilj je da budem što je moguće bolji igrač, ne samo da unapredim šut za tri poena ili igru u odbrani. A kada igrate protiv momka kao što je Branko Lazić svakog dana, a verujte, on je takav da ne bi dozvolio ni detetu na basketu da ga prođe, onda je sigurno da napredujete.
Comment
-
Iskreno meni ne bi bilo zao Markus da ode,voleo bi nekog amera da dovedemo koji ce redovno da ubacuje preko 10 poena,Markus je samo prvi deo sezone odigrao kako treba..
Sve stoje asist,lucidne ,ogranizacija napada.al sve ostalo ispod prosekasigpic
Comment
-
Prisustvo Markusa na terenu se itekako osjetilo i u završnim serijama.
Kada taj čovjek uzme loptu protivnik skoro da nije ni pokušavao presing i udvajanja na njemu.
Istina asistencije nisu bile ubitačne kao na početku sezone, ali razlog tome je konstantno držanje, bukvalno, Bobija.
Nadam se da će ostati.
Potreban nam je svakako cebtar, koji će bar u regionu biti dominantan. Nenormalno je očekivati da zamjeni Bobinatora. Istina, nije nam ni potebno da bude Bobijeva kopija jer smo na kraju ABA lige dobili sasvim novi kvalitet - Kalinu, Cirbesa, kada je teško, Mitra kapitena. Da su takvi bili u EL mislim da bi prolazak u sljedeći krug bio realan. Naravno sve ima proces sazrijevanja i tako i treba biti. Imaćemo ih naredne godine.
Ono što je najvažnije i što pravi razliku u odnosu na prethodne sezone mi smo na kraju bili jači tim nego na početku.
A tako treba i da se nastavi do kraja lige, a onda nova sezona sa još većim budžetom (nadam se cifri o kojoj komšije pričaju, 15 milki bar), pa zaslužili smo.
Comment
-
Евролига је усвојила предлог Црвене звезде и сав новац од казни због инцидената на утакмици у Истанбулу на мечу између Галатасараја и црвено-белих, биће уплаћен породици убијеног Марка Ивковића.Звездина казна износи 30.001 евро, Галатасарајева је 100.000, а сав тај новац биће уплаћен Ивковићевој породици.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment