Јави се Лимаре!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by denia_el View Postjos jedan sezonac se javlja da pozeli srecuali kako je olju krenulo stikliranje,nema zimeDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kakav je bio urnebesan pocetak Partizana, ja sam prezadovoljasn rezultatom 1/4.
Ako nas bude sluzio sut, nista im nece vredeti sto im je dozvoljena ovakva preagresivna kontakt igra/Macvan, Muric, Pavlovic.Milosavljevic/.
Jenkins i Kalina su ponovo raspolozeni, ali treba nam i Luka.Last edited by jovan; 19-04-15, 21:30.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Partizan je preforsirao u pocetku, i polako su stvari dosle na svoje mesto.
Ocekujem ponovo da krenu jurisnicki, vazno je da nasi igraci ostanu smireni, jer mnogo je "nalozenih" sa druge strane.
Neka bude sve sportski, i neka bolji pobedi-samo da ne dodje do "nezeljenih situacija"
SpoilerOba tima zasluzuju EL, ali je sticaj okolnosti/da se Partizan nije kompletirao na vreme/ nazalost doveo do toga da moraju medjusobno da resavaju* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Na kraju se izgleda sve dobro zavrsavaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by gokara View PostKlasičan divljak, jednom ga krene pa deset puta sahrani ekipu.
Ja ne kapiram kako treneri trpe takve igrače. Isto važi i za Pavlovića.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Jenkins, Kalinic standardno na visokom nivou,kao i Luka,a prikljucio im se i MV, uz odlicnog/narocito u odbrani/Bobana, kao i Jovica-tako da smo zasluzeno pobedili i overili EL.
Odlicna taktika Zvezde/i odmaranje Jake/su se pokazali kao dobitna kombinacija.
Sve je proteklo u sportskom ambijentu, sto je veliki pomak u duelu dva nasa najveca kluba* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
Comment