Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma zaboravila sam da je odmah sutra meč...kakav debilizam kod nas ..samo se mi pravimo pametni
Jeo nemoj samo da je otac, molim te
Luka i Kalina odigrali maestralno...a skokovisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Prava "ratnicka"igra, i zasluzena pobeda Zvezde
Najbolji utisak ostavili su cudesni Kalinic, kako kosgeterski tako i odbranom i skokovima, zatim Jenkins-odbranom i kosevima, i najprijatnije iznenadjenje L.Mitrovic, koji je ofanzivnim skokovima, posle kojih je i poentirao, predstavljao prevagu koja je i donela Zvezdi pobedu/uz odlicnog Bobija dok je bio u igri/.
Svi ostali su dali svoj doprinos, ali po meni ova trojka je presudila u korist Zvezde* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Ah da..da ne zaboravim... još jedno čekiranje danas...
KK CRVENA ZVEZDA
Spoilerkako se ova crvena slaže sa mojim cipelicamaLast edited by miloolja; 18-04-15, 23:00.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ajde sad, ne staj! Kalinić kako sezona odmiče igra sve bolje i bolje, clutch performer. Luka večeras lagano, kapitenski, koliko je skokva na kraju imao? Zvezda kao tim 20 defanzivnih i 19 ofanzivnih
Fino smo im vratili za agresivnu igru u prve dvije utakmice, i još im dužni ostali.
Comment
-
Jović danas statistički najbolji, index 15!
Bobi je odlično krenuo, dobro je i ovo u odnosu na prva 2 meča. Kalinić legenda! Mnogo je popravio šut ove sezone, mnogo! Mitrović 7 ofanzivnih skokova, kapitenski! Markus slab ali pogodio je onu jednu bitnu trojku pred kraj...
Igrač serije za sada Čarls Dženkins! Samo cepaj majstore! Tempirao formu za kraj sezone...
Sud o Radonji ćemo dati nakon polufinala...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Avramovic View PostСпрдња матори.
Odlicna utakmica od prve do zadnje minute, iskreno nisam to ocekivao. Pametno od samog pocetka je bilo da se razigra Marijanovic ostalo je doslo samo po sebi. Istekao bih jos i odlicnog Kalinica i Dzenkinsa. Jovic jako dobar za razliku od Viliamsa koji je van ritma. Sve u svemu zasluzena pobjeda iz malu dozu kockanja u 4 cetvrtini.
Comment
Comment