Na temu - Vala ako ove godine ne uzme sve titlue taj Radonja treba ga obesiti na terazijama, pkk sa jednim centrom i jednom četvorkom, tuga bi to ogromna bila.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dobro..Pitam te zato,sto u tvom prethodnom postu kao da vidim misli Andjusa..Jer on sve razapinje,prica svasta,te ovo te ono..znamo da je obicni lajavi krelac.A u tvom postu se vidi to razapinjanje Radonje...Znam,treba nam sjaj ove godine,ako ga ne bude,Radonja treba da ide i cao ! A ne,ubit zaklat,nisu to navijaci Zvezde jbg..
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Brajkula View Post
Na temu - Vala ako ove godine ne uzme sve titlue taj Radonja treba ga obesiti na terazijama, pkk sa jednim centrom i jednom četvorkom, tuga bi to ogromna bila.
Sifra:Menjam drvo za drvo
Nista bitno se nije promenilo i posle odlaska Gagica, imate nadmoc na centarskim pozicijama.
Comment
-
Negde sam video da pise PF, a 2,08m je blizu granice 4/5.Procitao sam da pokriva obe pozicije, samo nisam video koja mu je prirodna pozicija.Lepo rekoh, imace slicnu rolu kao Gagula sa tim da ce ova dvojica u zavisnosti od situacije sto ti kazes da igraju na cetvorci 5-10 minutaUzevsi u obzir .Jutros isao da gledam indekse u ksl, nisam ni video da je bio medju 50 najkorisnijih igraca.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostSada su dve, dosao je novi igrac iz Vojvodine.Raskinuo ugovor i dosao je kao slobodan igrac.Mada i on pokriva i cetiri/pet kao Gagula.
Sifra:Menjam drvo za drvo
Nista bitno se nije promenilo i posle odlaska Gagica, imate nadmoc na centarskim pozicijama.
Comment
-
-
Iznenadili su nas agresivnom igrom, ali i pored toga,obzirom da imamo o/12 za trojke, i 4 neiskoriscena zicera ovo i nije los rezultat.
Mora da nas krene sut, od ovoga gore ne moze.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Očaj.
0/12 za tri.
Williams 1/5
Mitrović 2/7
Kalinić 0/4
Jenikins 2/6
Cibers igrao 4 minute. Rebića ne uvodi ni protiv Levskog na +40 a uvodi ga u prvom poluvremenu najvažnijeg meča Evrolige do sada.
Čak nismo iskoristili njihovih 8 izgubljenih lopti.
Comment
Comment