Jos Partizan i imamo 26-0..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Auuu srce mi stade u poslednjoj cetvrtini.Imala je Buducnost seriju 15-3,ja reko gotovo,ali ipak Kalina legenda resava pitanje pobednika.Prva pobeda u gostima protiv Buducnosti,ajmoo daljeee.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by AleksaVP View Post
Najlepši osećaj kada te demantuju na terenu, bravo momci!
Odigrao je u zadnje vreme najbolju utakmicu, i da smo izgu....osecao bi se kao krivac zbog onog neuspesnog zakucavanja.
Ko zna zasto je ovo dobro-sto je bas na ovakav nacin zavrseno-vreme ce da pokaze* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Pala Moraca posle 11 godina Sad sa utakmice,osjecaj je fenomenalan,fantastican!Muk u Moraci posle odbojkaskog kosa Kaline koji je i donio pobjedu!
Inace,ovo je takodje pobjeda kao omaz onima koji kazu da Radonja ne moze da dobije niJednu neizvjesnu utakmicu Ovo je samo 19 pobjeda u nizu,19-0! Ja se izvinjavam,idemo dalje,gazi do 26-0!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Sreca cista...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Moram priznati da nisam stigao pogledati cijeli meč, samo posljednjih 5 minuta.
Znam da su mnogi ovaj meč pratili sa velikom pažnjom i nadali se drugačijem ishodu. Iskreno mi je žao zbog njih jer nam ova pobjeda baš ništa ne znači.
Standardno, Kalina srpska životinjaaaaa!!!
Momci su dokazali da igraju srcem i bez kalkulacija i fazona "može nam se". To se rezultatom vraća, a vraća i vjeru da u sportu nije baš sve kvarno (kao rezultat Chelsea u FA Cup-u).
Radonjizam .
Comment
-
nevjerovatna utakmica i pobjeda...malo me iznenadila pozrtvovanost i borbenost igraca da dodju do ove pobjede ipak nas u cetvrtak ceka utakmica koju moramo dobiti...ali smo pokazali taj pobjednicki mentalitet ginemo i kad nam netreba...BRAVO MOMCIIIII
Comment
-
Originally posted by Duka View PostPala Moraca posle 11 godina Sad sa utakmice,osjecaj je fenomenalan,fantastican!Muk u Moraci posle odbojkaskog kosa Kaline koji je i donio pobjedu!
Inace,ovo je takodje pobjeda kao omaz onima koji kazu da Radonja ne moze da dobije niJednu neizvjesnu utakmicu Ovo je samo 19 pobjeda u nizu,19-0! Ja se izvinjavam,idemo dalje,gazi do 26-0!
Послато са MK16i користећи Тапаток 2
Comment
-
Originally posted by Mladen View PostAHAHAHAAHAHAHAHHA jeste Duka, Radonjić mag smislio maestralnu akciju za pobedu
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment