Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nasa "Zvezdica"
Dosadasnje igre u ABA ligi, i EL, pokazuju da Zvezda izrasta u jaku i stabilnu ekipu, svesnu svojih velikih mogucnosti
Vrlo sam zadovoljan kako je skockana bekovska linija-to je skup "terijera", koji kad uzmu rivale pod svoje, oni se nece puno naigrati Lazic, Jovic, Jenkins, Jaka i ideolog nase igre Markus-koji pored njih igra potpuno rastereceno, moze da postavlja "razne rekorde"
Kalina vec postaje jak oslonac ekipe, u oba smera, a i poenterski daje svoj veliki ucinak, Dangubic pojedinim potezima pokazuje o kakvom je potencijalu rec- i od njega se ocekuje najveci napredak Luka uvek odradi vrlo teske zadatke u odbrani, a sve vise pokazuje da poenterski stasava i daje sigurnost ekipi, sa njegovih 1o+ koseva, stim da moze i da "poludi"
Tejic,to sto dobija je na kasicicu, ali stice iskustvo i vrlo korektno odradjuje svoje zadatke.
Zirbes polako postaje bitan igrac, u odbrani jak "ko crna zemlja", po neki put kao "malo trapav", ali uhodava se i on daje svoj ucinak od 1o+ koseva.
Nasa"maskota" Boki, to sto mu je priroda podarila-obostrano-odlicno koristi, i predstavlja glavnu polugu uz Markusa. Kada se razmase u reketu, kao da kaze rivalima, ne ulazi"u moj sesnaesterac" Njegovu uslovnu pokretljivost, nadomeste bekovi, koji su mu na pomoci i koji samo "zuje" oko njega.
Ekipa zraci velikom energijom, a i "hemija" je odlicna medju njima-to se vidi kako jedan za drugog "ginu", tako da tek treba ocekivati "ono pravo"
Na kraju, nasa publika-nevidjeni energetski pokretac", kada se ukljuci, nema nista nemoguce
SpoilerSigurno sam manje-vise subjektivan,ali voleo bih da je tu -sto kaze"Sale nacionale", i mali Stojanovic-
O "doticnom" mogu da kazem realno nesto, na kraju sezone
UzdravljeLast edited by jovan; 25-11-14, 06:51.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Zvezdu ocekuje, možda i najvažniji meč u borbi za TOP 16 fazu Evrolige - protiv Neptunasa iz Klajpede (četvrtak, 19.00)
Mitrovic smatra da je ovo jedan od retkih mečeva na kojima je Zvezda favorit
Inace Stefan Jović je počeo sa laganim treninzima* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Last edited by jovan; 27-11-14, 19:39.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Odbrana odlicna, jos da krene sut i bice to sve, kako treba
Bravo Luka-fenomenalna odbrana i jos efektnija egzekucija
Steta za ovih 5-6 "crnih minuta", ali se oseca da su bas emocionalno potreseni.Last edited by jovan; 27-11-14, 19:50.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Branko Lazic, igrac iz senke, koji svojim angazovanjem, i skromnoscu, zasluzuje veliki respekt
Obicno cuva najbolje protivnicke igrace, i uglavnom ih svojom izuzetnom odbranom"oduci"od igre
Takodje, velikim trudom, znatno je popravio sut u zadnje dve godine,tako da je sad i ofanzivno vrlo znacajan za ekipu
Karakteristicno kod odbrane, je da se Rolingom oko protivnickog centra, munjevito ponovo pozicionira ispred beka, i neutalise"pik"igru-vec po toj inovaciji postaje aktuelan
Obzirom da je u pobedi nad Neptunasom, odbrana bila kljucna, paznju je zasluzio bar sa ovo malo redaka, tihi i neprimetni-a ultra korisni za ekipu, nas Branko Lazic* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Bravo za originalan gest - Grb na centru terena je formiran od imena vlasnika sezonskih karata
http://sport.blic.rs/data/images/201...ver=1417162091Last edited by jovan; 28-11-14, 15:53.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by jovan View Post
Branko Lazic, igrac iz senke, koji svojim angazovanjem, i skromnoscu, zasluzuje veliki respekt
Obicno cuva najbolje protivnicke igrace, i uglavnom ih svojom izuzetnom odbranom "oduci"od igre
Takodje, velikim trudom, znatno je popravio sutu zadnje dve godine,tako da je sad i ofanzivno vrlo znacajan za ekipu
Najlosiji kosarkas Zvezde jos od Filipa Covica.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostJesi li ovo ti pisao ili si kopirao sa nekog sajta?
Najlosiji kosarkas Zvezde jos od Filipa Covica.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Originally posted by Duka View PostLaza je defanzivac za respekt.Njegov posao je odbrana i on taj posao radi savrseno!
Jedina stvar koju sam ja primetio kod njega je ta da cesto otvori utakmicu trojkom, jedina pozitivna, nista vise.Last edited by Black Mamba 24; 28-11-14, 16:59.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostNikad nikog nije odbranio bez faula. U tome je majstor moram priznati, moze skupiti 3 licne za 2 min. Ako to smatras odbranom, onda radi savrseno.
Jedina stvar koju sam ja primetio kod njega je ta da cesto otvori utakmicu trojkom, jedina pozitivna, nista vise.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View Poste idi ti sad u persun sa tim licnim greskama,pa nije bas tako jebo ga bog...daj koji ti je ,pa sam vidis da je dosta napredovao i da je zaista skroz korektan u svojim zadacima.Ja ga nesto nisam vario,al radi Laza sad kao nikad prije.Lovac pravi,pravi licne al ne u toj mjeri u kojoj ti vidis,sta ti je...Gledaj vise Zvezdu
Vec sam napisao za Lazica, sve stoji i dalje.sigpic
Comment
Comment