Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Odlicna 3/4 ,odbrana i kontra super,Markus i Boban najbolji, a prikljucio im se i Dzenkins, tako da je bas ovaj deo, delovalo evroligaski
Jaka zabrinjavajuce los, Kalinic mora bolje, Lazic se odlicno uklopio posle pauze.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Ovo u 4/4 je bas razocaravajuce.
Opustanje je ocekivano, ali ipak ako Zvezda zeli da bude vrhunska ekipa, ovo ne sme da joj se desava
Pobedice sigurno, ali ovo je bas bilo zabrinjavajuce- tek slede teske i odlucujuce utakmice.* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
-
Zvezdaaaa ooooooooooooo...
Jaoo kao mi je ovo nedostajalo...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Odlicna partija,svaka cast momci,strasni potezi su bili,eto ne svidja mi se taj pad u igri ali dobro nije bilo strasno,sve su to uspeli da vrate.Samo napred idemooooDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment