Slabo i nikakvo ovo deluje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ovde ne pomažu ni kožne gaće, a kamo li Vlada Jovanović ili neki drugi trener.
Jedini spas za klub je da koliko toliko smanje troškove, nadju neko rešenje da se sporazumno razidjemo sa SVIM strancima i sa uglavnom domaćim igračima odigramo Dostojanstveno i isto tako upriličimo i uveličamo trijumf najvećeg trenera i da pošteno sudelujemo u onome što je naredjeno.
Odlična pozivnica za kupovinu sezonskih.
Comment
-
Losa igra od pocetka utakmice, pa onda malo vise energije u nekim momentima, pa zavrsetak poluvremana sa serijom 7-0 uz trojku Markovica sa 10+ metara za podnosljivih -10 na poluvremenu (podnosljivih posto je bilo i -17 tokom prvog poluvremena).
I onda se ponadas da ce zavrsetak poluvremena da doda jos energije za bolje izdanje u drugom delu utakmice, a onda se desi da za drugih 20 minuta postignes ukupno 18 poena i napravis -29 u tom periodu.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostLosa igra od pocetka utakmice, pa onda malo vise energije u nekim momentima, pa zavrsetak poluvremana sa serijom 7-0 uz trojku Markovica sa 10+ metara za podnosljivih -10 na poluvremenu (podnosljivih posto je bilo i -17 tokom prvog poluvremena).
I onda se ponadas da ce zavrsetak poluvremena da doda jos energije za bolje izdanje u drugom delu utakmice, a onda se desi da za drugih 20 minuta postignes ukupno 18 poena i napravis -29 u tom periodu.
Comment
-
Ne volEm šampione pripremnog perioda, više volEm kada to čine tj postanu šampioni kada treba.
Sačekjte malo sa "Hasan seckati"...iako i sam mislim da nam je stručni štab slab, naravno kvalitativno i to ne VJ koliko njegovi asistenti (nisam siguran koliko Jorović i Simonović mogu doprineti poboljšanju igre).
Što se tiče neke ocene (neki će reći da je tada kasno) sačekajmo makar da dođe Oktobar i kiše padaju..a onda može i Bio sam jednom Novembar.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
Comment