Izgleda da baš ne razumeš kako funkcioniše jedan evroligaški klub.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Slažemo se.
Raduje me da si ti to dobro proučio, samo mi reci da li smatraš da je normalno ovako rasipništvo, a kod nekih i otvoreno bahaćenje?
Da li smatraš da smo toliko moćni kao država da se mogu praviti instant šampioni i da će to trajati godinama, bez ikakvih posledica?
Comment
-
Originally posted by L a z a r View PostSlažemo se.
Raduje me da si ti to dobro proučio, samo mi reci da li smatraš da je normalno ovako rasipništvo, a kod nekih i otvoreno bahaćenje?
Da li smatraš da smo toliko moćni kao država da se mogu praviti instant šampioni i da će to trajati godinama, bez ikakvih posledica?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSmatram.
Kakvo detaljno elaboriranje stava.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Mada sam i ja možda malo preterao tj poranio sa stavom oko pojačanja, što se kkczvezda tiče, vodeći se se rekla-kazala informacijama.
Ono što je realnost i fakat da je ovo, za sada, možda najskromniji roster u zadnjih nekoliko godina.
Najsrećniji bih bio da se ne utrkujemo oko pojačanja sa komšijama i da se domaćinski ophodimo prema klubu, da se više radi i ulaže u struku i mlade igrače.
Insistirati na podjednakom učešću u KSS, ovo što se radi i kako se radi zadnjih godina nije normalno. Jednostavno jedni isti vode i savez i kkp.
- Likes 1
Comment
-
Nepier nije igrao skoro pa dve godine, sjajan igrac ali ne znam sta da mislim za ovaj mlohav sastav. Na centru Martin, Nikolic i Luka..to je smesno da budem iskren. Mada kako je krenuo gazda ce da ima 15-16 igraca u rotaciji..Treba to sve sklopiti i nterti da trce..
Sve u svemu partizani ce nas ove sezone pregaziti..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Kraj vesti na zvanicnom sajtu kluba o dolasku Petruševa
"Petrušev je peto pojačanje Crvene zvezde nakon Nedovića, Martina, Holanda i Ilića. O daljim aktivnostima u prelaznom roku KK Crvena zvezda mts obaveštavaće javnost isključivo na svojim zzvaničnim nalozima i platformama."
Sto niko ne proverava tekst pre stavljanja na sajt pa imaju greske, ili je ovo duplo z sa namerom.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostKraj vesti na zvanicnom sajtu kluba o dolasku Petruševa
"Petrušev je peto pojačanje Crvene zvezde nakon Nedovića, Martina, Holanda i Ilića. O daljim aktivnostima u prelaznom roku KK Crvena zvezda mts obaveštavaće javnost isključivo na svojim zzvaničnim nalozima i platformama."
Sto niko ne proverava tekst pre stavljanja na sajt pa imaju greske, ili je ovo duplo z sa namerom.
Jos Singltona da objave i ostaje jos to jedno potencijalno pojacanje... samo ne zna gde ce jer je roster prenatrpan, jedino mozda na 2.
Comment
-
Ako je sa više izvora potvrdjena prica za Napijera tačna onda nam jedan Singlton zatvara roster i to je to. Napijera i Nedovica ne mozes cuvati, Dobrica ne mozes ostaviti a Singlton i Martin pod kosem lagano dominiraju. Ovdje ce se vrtiti p&r i ici ce se na switch kao ludi jer imamo brzinu imamo i sut. Sa klupe mogu da zatrpaju Ivanovic, Holland i Petrušev i zaista imamo sa cime da se nosimo protiv ostalih ekipa.
Vlado je vrijedan momak, mislim da ce moci fino da poslozi ekipu i da ce najveci izazov biti kako igrati odbranu. Ja sam prilicno zadovoljan ekipom i jedva cekam da ih gledam.
Comment
-
Originally posted by Borca View PostKraj vesti na zvanicnom sajtu kluba o dolasku Petruševa
Sto niko ne proverava tekst pre stavljanja na sajt pa imaju greske, ili je ovo duplo z sa namerom.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment