Није баш нејасно. За сад све иде добро. Ја бих смо рекао да је по мени омашај што је Вајт продужио уговор и биће омашај ако дође Радуљица ( Човић то спомињао на скупштини). Мада разумем причи да се прави екипа са играчима који се већ познају - Недовић, Радуљица, Добрић. Ако остане Калинић( а ломи се баш јако) то би била солидна екипа играча која се већ познаје од раније.
Влади Јовановићу треба пружити подршку. За сад важи за перспективног стручњака који већ познаје наш систем и прилике у Аба лиги. На њему је сад да се доказује.
Клуб се одлучио да крене са неким процесом који треба сваки Звездаш да подржи. Довели смо младог тренера који има таленат и ценим да ће се иза њега стати баш јако. Правимо атлетску екипу, модерну и брзу где су играчи као Недовић, Добрић, Мартин ( ако дође), Вајт ( ма колико га год ја не готовио), Илић ( ако дође).
Сад се подвукла линија. Дајмо простора и времена новом тренеру и тиму.
Влади Јовановићу треба пружити подршку. За сад важи за перспективног стручњака који већ познаје наш систем и прилике у Аба лиги. На њему је сад да се доказује.
Клуб се одлучио да крене са неким процесом који треба сваки Звездаш да подржи. Довели смо младог тренера који има таленат и ценим да ће се иза њега стати баш јако. Правимо атлетску екипу, модерну и брзу где су играчи као Недовић, Добрић, Мартин ( ако дође), Вајт ( ма колико га год ја не готовио), Илић ( ако дође).
Сад се подвукла линија. Дајмо простора и времена новом тренеру и тиму.
Comment