SRETAN FICA SVIMA KOJI SLAVE!!!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Karamazov View PostMa ništa od Petruševa.
Po svemu sudeći Cirbes će produžiti ugovor.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
-
Prica se za Alana Williamsa. Ima vise razloga zasto mi se to ne svidja , prvi imamo vec 3 centra od kojih nijedan nema sut a ni skocnost,drugi on je skupa igracka ,najveci problem je u tome i kad bi ga doveli Mitrovic bi otisao na 4 a to je greh u današnjoj kosarci . Mitrovic samo na 5 . Cirbes po meni sasvim okej malo Jos da se dotera i za kraj sezone ce da bude pravi
Comment
-
Čović: Cilj redovno učešće u plej-ofu Evrolige, neko radi da ne budemo stalni članovi elite
https://www.mozzartsport.com/kosarka...i-elite/408165
Nedugo posle ozvaničenja novog Čovićevog mandata Crvena zvezda bila je blizu dovođenja pojačanja na poziciji centra. Međutim, kako je rok za transfere igrača među evroligaškim klubovima prošao u utorak u 18 časova, tako su u vodu pale i sve glasine da će Zvezda u nastavak sezone sa novim snagama. A, nije da nije bilo pokušaja da se potpiše novo ime...
“Zvezda je bila aktivna, ali nije stvar u tome da dovedete nekog igrača po svaku cenu. Pritom na tržištu nije baš sjajna situacija. Drugo, naš koncept od iduće sezone postepeno mora da ulazi u varijantu da ne trošimo više nego što zarađujemo, mada smo i do sada o tome vodili računa“, rekao je Čović za Večernje novosti.
- Likes 1
Comment
-
Nema navijača Zvezde koji nije poželeo nekog drugog na mestu centra ili 4-5, ali sve govori da će ovo biti još jedna sezona koja se neće odigrati do kraja i gde će komšije "osvojiti sve".
Tako da bi baš bilo glupo kupovati kojekakve Lesorte, Qu. ce i ostale.
- Likes 1
Comment
-
Radonjić prekinuo intervju, setio se Savićevića u Zagrebu: Počeo sam k’o Dejo
https://nova.rs/sport/kosarka/radonj...o-sam-ko-dejo/
Comment
Comment