Vratismo se u igru.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A jebga mi smo se pitali. Na visoki presing odgovorili sa Markovicem a on napravi onaj glup faul nad Micicem na 8m od kosa kad nije znao sta sa loptom...
Kalina na koga bi kucu stavio da ce pogoditi on promasi oba i jebga kad se ne da.
Momci odigrali odlicno, srcano, Lazarevic mali pokidao ma super utakmica. Steta sto nam izmace pobjeda ali bice bolje, vratice se ovaj peh kad bude bitno.
- Likes 1
Comment
-
Za ovakve utakmice i za neke veće domete treba imati nekoga, nekoga ko će podržati klub, igrače, neko ko će poštovati navijače i narod koji voli C Zvezdu.
Na žalost klub je prepušten samom sebi i bukvalno zavisi od sposobnosti samo jednog jedinig čoveka.
Imam utisak da odavno mnogima smetamo u E L, a i poklapaju se još kojekavi interesi, tako da ovakva brutalna kradja na SVAKOJ utakmici ni malo ne čudi.
Momci su "izginuli" na utakmici, dali ponovo maksimum maksimuma i jedino što je realno to je da se podrže još jače.
Comment
-
Mi smo šansu propustili kod rezultata 80:74.
Odbranili smo u tom periodu tri uzastopna njihova napada, nisu znali kud teraju zbog naše odbrane.
Problem je bio napad, čak smo i hvatali ofanzivne skokove ali ni to nam nije pomoglo.
Jedino što zameram Radonji što nije u tim trenucima menjao Markovića i pokušao sa Ivanovićem.
U tim trenucima samo koš je nedostajao da ih dokusurimo a Ivanović svojim šutem i prodorom je mogao da im napravi problem.
Comment
-
Stojanče, šta pričati o taktici ko je šta odigrao ili šta je trener trebalo da uradi protiv onakvog tima protiv onakvog masakra od strane sudija.
Oni su dozvolili u drugom delu utakmice da ih bukvalno prebijaju po celom terenu i tražiti zamerke u takvim uslovima nije baš u redu.
Pri tom, mi imamo verovatno najskromniji tim u celoj ligi.
Očigledno da rukovodstvu kluba prija ovakav tretman i da nema nameru na bilo koji način da se bori protiv istog.
Što se utakmice tiče, očigledno da pored već navedenih "problema", za pobede u onakvim mečevima ipak treba i malo više kvaliteta.
Mada, sve je to besmisleno (pojačanja i sl) ako se uzme u obzir npr sudjenje sinoć u Instabulu i Kazanju i povući paralelu poslednjih mečeva i odnosa prema Zvezdi ili nekim drugim ekipama.
Tako da, još jednom, momcima i ekipi svaka čast i hvala na još jednoj vrhunskoj borbi,a za nešto više ipak treba i H*vali "sistem".Last edited by L a z a r; 23-12-21, 10:25.
- Likes 2
Comment
-
Prva četvrtina je klasičan primer navlačenja sudija, a 4/4 je klasičan primer oružane pljačke one trojice u crno crvenoj kombinaciji odeće.Last edited by nebitan; 23-12-21, 10:50.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 2
Comment
-
CRVENA ZVEZDA DO KRAJA SEZONE U SVOJOJ KUĆI!
https://kkcrvenazvezda.rs/2021/12/24...u-svojoj-kuci/
30. decembar 2021: Crvena zvezda – Zenit
6. januar 2022: Crvena zvezda – Fenerbahče
11. januar: Crvena zvezda – Real Madrid
1. februar: Crvena zvezda – Olimpija Milano
3. februar: Crvena zvezda – Monako
3. mart: Crvena zvezda – Baskonija
10. mart: Crvena zvezda – Makabi Tel Aviv
23. mart: Crvena zvezda – CSKA
7. april 2022: Crvena zvezda – Anadolu Efes;
- Likes 1
Comment
-
Mnogo je komfornije za navijače u Areni, ako se sedi u donjem prstenu, a igrači stalno govore da vole više u Pioniru jer oni gledaju samo atmosferu, njima je parket parket.
Last edited by dekkard; 25-12-21, 14:38.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Bojim se da će nam sutrašnja utakmica biti sve samo ne "odrađivanje posla", ovi su zajebani kao kratko ćebence. Od prvog minuta im treba staviti do znanja ko kosi a ko vodu nosi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
Comment