Originally posted by dekkard
View Post
Prvo, dva bitna igraca ne igraju, jedan bi direktno odmorio vise Kalinica a drugi Nejta. Ne igra se samo sa planom A, ako vidis napadamo ih sa vise frontova. Spustanje na Dedu i Kalinu kad se pravi missmatch u preuzimanju, napadao se Andjusic. Takodje lopta je isla na Kuzmica dosta. Pravile su se dobre akcije za sut za tri poena, mahom je Volters,Lazic, Dobric itd,ostajali sami..malo je popustio short roll sa Mitrom,ali dobro, nije ni to los napad koji uvek imamo. Holins ima svoje akcije koje se uglavnom lose zavrsavaju.
Imao si 75% suta za dva, trojke su dobro selektirane ali prosto nista nije ulazilo. Naravno da sa ovakvim timom trosimo se vise u odbrani jer i nemamo neki napadacki kapacitet, posebno bez dva bitna igraca.
Radonja pravi balans jos od Buducnosti, sa cestim rotacijama, ali sad je izbor suzen, mahom igraci izlaze iz povreda.
Sve u svemu imas pravo, ali nemas razumevanje za povrede, svakako si zaboravio najveci kiks Radonjica juce je bio lose cuvanje Diala kojeg dobric nije smeo da cuva..to je bila na kraju kljucna greska.
Pored toga,nedopustivo je da igramosa ovom centarskom linijom, oni su dobri, ali svakako ako ostanemo naovome tj na dva centra bce problema sa povredama..
Na odbrani insistiraju svi treneri u EL i nema tima koji se vise bazira na napadu..odbrana je temelj kosarke, na drugu stranu stranu sto mi imamo problema sa povredama, sto napadacki nismo bas sjajni i igraci izlaze iz ritma cestim problemima sa virusom i povredama.
Kalina je tu da se trosi, zato je i dosao i zbog milionceta..dati Klaini da igra 20-25minuta je smesno, ali svakako ce biti redukovano kroz ABA meceve ali ne i EL.
Drugo, nasa sezona je zacementirana sa tvojomstarletom Saloom,koji nam je uzeo sto na sebe sto na igrace ko zna koliko para za ovu sezonu a uprava je takva kakva je i cigledno da je tim selektovan tako da ne kukaju za pare bar ne do kraja sezone.
Apsolutno DR je doneo par tripleta i to se nije desilo bez njega, ne znam cime razmisljas kad mislis da sa budzetom od laznih 7m mozes da se bris za F8...to bi bilo zanimljivo da napises...verovatno Covara kaze evo ti 10m+ aRadonja njemu,pabrate ja znam daradim samo sa ovima a oni kostaju dosta manje...
Comment