Po meni Dzoni Ivanovic je vise 2 nego 1 Luku nebi volio Lazarevic da mase peskirom jedino cak sam cuo i jednu interesantnu pricu da Cova nagovara Nemanju Bjelicu da dodje i da ga ceka posle mjesto u upravi kluba.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Onaj kkcz_insajder sa Instagrama (koji je imao sve informacije tacne proslo leto) pise ovako
Dolaze: Ivanovic i Mitrovic iz Buducnosti, Lazarevic iz FMP-a
Odlaze
- Reath i Kuridza (istekli ugovori)
- Walden (navodno ima ponudu, verovatno Bajerna)
- Hall (tu nema informacija sta i kako iako ima ugovor i za narednu sezonu)
- Simonovic (penzionisanje, ostaje u klubu na nekoj poziciji)
Comment
-
NIKOLA IVANOVIĆ NOVI PLEJMEJKER CRVENE ZVEZDE!!!
https://kkcrvenazvezda.rs/2021/06/18...crvene-zvezde/
Dobro nam došao majstore!
Zadovoljan ću biti i dolaskom Mitrovića.
Pokazao je u finišu sezone da može biti onaj stari.
Što se Ivanovića tiče, videlo se iz onog intervjua da mu je bila potrebna nova sredina.
Zasitio se, bilo mu je potrebno motiva a sada će ga imati.
Očekujem njegovu najbolju sezonu u karijeri.Last edited by Karamazov; 18-06-21, 20:53.
- Likes 1
Comment
-
-
Sada i zvanično:
LUKA MITROVIĆ SE VRATIO KUĆI!!!
https://kkcrvenazvezda.rs/2021/06/18...e-vratio-kuci/
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Storm View PostSad se svasta prica. Lazarevic ima smisla samo ako ide Lazic. Ili ga Radonja planira da bude Lazic umesto Lazica, kad se ovaj penzionise. Da ga cika Branko obucava k’o MW Jovica svojevremeno.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View Post
Ne može on to fizički pre svega da iznese (prvi plej).
Sad kad su objavili Jovica stvar je jasna, paklrn tandem plejeva kome ce pridodati Avramovica i mamojeba na 2 tako da ova ekipa ima snage da se posiba a za koliko ce to biti zavisi i od srece.
Comment
-
A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
- Likes 1
Comment
Comment