Ne bih bas rekao da je to bila run&gun kosarka, taj tim je igrao odlicnu odbranu, a napadi su se uglavnom zavrsavali pred sam kraj isteka napada.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mmajstor View PostNe bih bas rekao da je to bila run&gun kosarka, taj tim je igrao odlicnu odbranu, a napadi su se uglavnom zavrsavali pred sam kraj isteka napada.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Od “Gvozdena“ do ujeda kninske kobre i titule: Prošao sam svašta i ćutao, verovao da će moje vreme doći
https://www.mozzartsport.com/kosarka...me-doci/388612
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostOd “Gvozdena“ do ujeda kninske kobre i titule: Prošao sam svašta i ćutao, verovao da će moje vreme doći
Ona trojka za 81-79 u drugoj.
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostOd “Gvozdena“ do ujeda kninske kobre i titule: Prošao sam svašta i ćutao, verovao da će moje vreme doći
Ona trojka za 81-79 u drugoj.
Mnogo, mnogo važan koš.
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPa kad vam budžet nije masan.
Znam da bi voleli budžet jednog CSKA ali i ovako previše dobijate za rezultate koje pravite.Last edited by Storm; 30-05-21, 21:57.
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Storm View Post
Pa ni vi se niste proslavili sa identicnim budzetom. 7.mesto u Aba sa 7-8 milki budzetom je veca sramota od nase titule.Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
- Likes 1
Comment
-
Ni budžeti od 20-30 miliona evra ne garantuju uspeh, čak je potrebno i najvećim trenerima vreme i novac da bi stvorili nešto, pa tako da bi osvojio EL je nekada (kumulativno) potrebno i stotinak miliona evra. Da li je to opravdano?
Mi sa nekim budžetom patosa EL ne možemo da očekujemo ne znam kakav epski uspeh i dovođenje igrača krema EL. Naši dometi su rudari, krvava kolena i 40' jurnjave u odbrani a u napadu šta učinimo - učinimo i za takvu igru je Radonja najbolji. Mi ne možemo lepršavom igrom nikom parirati. A opet i sa takvim rudarskim pristupom nama su dometi ograničeni na maks ulazak u drugi krug.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 2
Comment
-
Mi smo sami sebe doveli do toga da boljeg od Radonjica u ovom trenutku nemamo, tj ima ih naravno ali su nam platezno nedostupni. Kao sto nismo pravili nove igrace tako nismo pravili ni nove trenere. Od poslednjih 8 sezona od kada smo drasticno skocili sa budzetom, Radonjic je zavrsio njih 6, i samo dvojici trenera sem njega je dozvoljeno da zavrse sezonu (Alimpije neuspesno i Tomic uspesno). Cim klub nema know-how kako da napravi kontinuitet rada sa razlicitim trenerima nam govori kako se kvalitetno radi. A domet sa ovolikim budzetom i Radonjicem u EL smo videli. Ako hocemo vise od toga ili budzet mora biti veci, ili Radonja mora nesto da promeni, ili mi mora da odresimo kesu za nekoga drugog.
Comment
-
A sta podrazumevas pod tim nesto vece? Sta bi ti to vece?
Nzm, dal cska razmislja da otpusti itudisa jer jelte treba im nesto vece...
Za pare koje mi imamo vece nema, ne postoji...
Da si ti predsesnik cska ili barse, efesa kog igraca iz zvezde bi doveo u svoj klub?
Realno pricamo sad...
Jebote covek od govana uspe da napravi pitu i vi bi da osvoji el, ja kapiram ok navikao vas je covek da napredujemo iz sezone u sezonu, ali neki limit mora da postoji, mi smo taj limit dostigli i to je to...eventuslno top 8 da izjednacimo opet i to bi u ovakvom sistemu bilo previse...pa panata, oli, himki, makabi koji imaju mnogo veci budzet od nas, mnogo kvalitetnije trenere su ga popusili za top 8...
Meni je bitno da ono sto se od nas ocekuje a to je aba prsten i kls prsten osvojimo, ostalo me ne zanima preterano, el uzeti necemo i kraj...nemamo mi novaca za to, pa makar nas i fil dzekson vodio
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostA sta podrazumevas pod tim nesto vece? Sta bi ti to vece?
Da je od govana napravio pitu ne bismo bili 17i u EL sto je najlosiji plasman od kada igramo. Za ABA ligu ovo je bio ocekivan rezultat s obzirom na kvalitet rostera i budzet u odnosu na konkurenciju, i ne moze reci da su u pitanju govna kada pogledamo protiv koga igramo.
Comment
Comment