Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Steta velika. Onaj zicer Dede i lopta gurnuta u aut mi se vrte u glavi ... sudije nisu mnogo krale al konstanto kraduckale sto bi rekao Velja Ilic... Lazic maestralan, preveliko postovanje za njega ...Idemo dalje , ako Walden uspe da odigra nesto dobijamo lagano sledecu
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostKoliko je volden los u odbrani, toliko kratke ruke ima da je ono uzas, kada je u igri toliko staje napad da je ono strasno, ako uznemo titulu bez plejmejkera onda jebiga bas“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by nebitan View Post
Nisi u pravu, jdnostavno kontakti koji se dese na jednoj se sude na drugoj se ne sude (ono bacanje Edžama pored Kobre je smešno) ipak to nije razlog poraza već sitna muda kod Hola i Lojda. Verujem da ga nećemo preterano juriti da ostane (Hol neće sigurno, on nije ni za drugog pleja). Pored njih izuzetno slab učinak Simona i DeDa, ali Noko je odigrao brutalnu partiju.
U 4/4 nije više igrao Uskoković, Volden je izašao sa 5, pravio je faulove jer je ispadao u odbrani, bio je spor zato što još nije fit.
Igrali smo sa igračima na koje se najviše oslanjamo i tek tada smo opreznije igrali u odbrani, izašli smo iz bonusa na manje od tri minuta do kraja utakmice.
Izgubili smo jer ništa spolja nismo mogli da pogodimo, Noko je izgoreo jer nije imao adekvatan backup, Radonjić je u očajanju probao sa Ritom umesto Kuzmić a koji je večeras samo pravio štetu.
Problem broj jedan nam je ubedljivo organizacija napada, tu se svašta probalo, sa DeDom kao sekundarnim plejom, pa je jedan period i Lojd bio na jedan, ništa nije pomagalo.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
A za šut Lojda je "zaslužan" Radonja koji ga forsira da se troši u odbrani i normalno da onda ne može da isporuči u napadu onoliko koliko može. Troši se i na prenosu lopte zbog nedostatka pleja, a i to je Radonjina odluka da se odrekne plejmejkera pred plejof.
Sva sreća pa igramo protiv Future i Milojevića pa cenim da nas neće to skupo koštati.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment