Lesor C > Dylan Enis PG > Jacob Viley PF umjesto Kuzmica, Halla i Kuridze isto para a bolji za duplo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Storm View PostKakav Lessor. Imam averziju od njega. Kad ga vidim probudi mi one najgore emocije. Hocu da slupam televisor i bijem decu bez razloga.
Po tvom kriterijumu, ni Vasa ne bi bio pozeljan jer je onomad bio los kod nas.
- Likes 1
Comment
-
-
Originally posted by Storm View PostKakav Lessor. Imam averziju od njega. Kad ga vidim probudi mi one najgore emocije. Hocu da slupam televisor i bijem decu bez razloga.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Inbox View Post
Jel ovaj podvuceni igra u Saragosi? Nisam ga nikada gledao. Kakav je? Odbrana? Ofanziva?
Gde je Enis sada?
Sto se tiče Lesora i Dilana tu stojim iza rijeci i zaista su u pitanju dobri igraci. Ajd kad vec pisem da odgovorim na
- Likes 2
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostJbg , rekao sam samo podrška do kraja sezone, tako da ću se uzdržati od komentara😎
Poslato sa RNE-L21 pomoću TapatokaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 2
Comment
-
Enis nije igrac za ozbiljan klub, poprilican divljak i ako nije prva violina tima mozes ga jebat....a u EL to bas tesko moze biti.
Opet smo dosli do toga, da su se sekli igraci vrv po nalogu Nebojshe Covica da bi se olaksao budzet i sigurno je i Dejan pristao na to i jebes Koloma,ide nam super i bez njega i siguran sam da cemo uzeti titulu.
Baskonija je svakako u qrcu ako im je otisao Vildoza pa i mozda Henri...te mogu zamisliti treninge Koloma i Ivanovica...mislim da ce ga prebiti za manje od deset dana...
Danas prolazimo u finale, treba ekipa pose jos da trenira, da se uigrava za finale koje nece biti lako i kad bi se uporedjivala sad ova dva rostera sa 12 igraca, mislim da je Buducnost znacajno skuplji tim...sto ne znaci da nismo favoriti...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Dobijamo ovo3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment