Lepa slika na kraju utakmice, baš deluje da je dobra atmosfera u ekipi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by L a z a r View Post
Igra se njemu,ali donosi nerezonske odluke i upada u kontra-ritam skroz.
Da mu je da se otvori jedna_dve utakmice da se rastereti ovog pritiska , izgubio je totalno samopouzdanje.
Čeka kraj sezone i da otperja.
- Likes 1
Comment
-
-
Нисам био у могућности да гледам утакмицу ал видим да смо самлели Крку!Свака част екипи!
За Раданова видим да сви коментаришу...Оно што сам чуо од више људи,момак има проблем у глави у смислу да је умислио да је звезда и да је ЕЛ калибар...Очекује да све иде на њега и једноставно ако се не врти око њега,њему није занимљиво.. А да не причамо о његовој одбрани...Све у свему,ништа не очекујем од њега...
Comment
-
Ovo večeras baš dobro izgleda, da li je slučajnost ili je mukotrpan rad videćemo u plej ofu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ne znam kako je njegovo stanje u klubu,kako se odnosi prema obavezama,ali deluje kao igrač koji nema pravu podršku .
Verovatno grešim i to iz razloga što mi je nekako drag i što bih želeo da proigra i napravi nešto veće u karijeri.
- Likes 2
Comment
-
Не би знао ставрно баш све то...Ово сам чуо од више људи да је момак максимално арогантан и неоправдано пун себе...Лично се прецењеје и непријатеље је сам себи...Тако је мој схватање што сам чуо од људи...Мсм да ће Алекса на крају сезоне отићи из клуба а не би ме зачудило да заврши у ККП јер су они кренули тај неки рестарт...И да ће му ККП понудити прост
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by L a z a r View Post
Igra se njemu,ali donosi nerezonske odluke i upada u kontra-ritam skroz.
Da mu je da se otvori jedna_dve utakmice da se rastereti ovog pritiska , izgubio je totalno samopouzdanje.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Vidljivo je da je Radanov u kontra ritmu.
Posle dolaska Radonjica i onih dobrih utakmica koje je odigrao kada mu je Radonjic prakticno odmah pruzio sansu (i to fakticki prvi put u sezoni posto od pocetka iste nije ni igrao) imao je los period posle koga je i izgubio minutazu, a bio i van tima na nekim utakmicama.
Nadam se da ce se podici kada bude opet dobio sansu, verovatno ne u ABA plej-ofu posto ocekujem da ce Radonjic tada igrati sa nesto kracom rotacijom i sa igracima u koje ima najvise poverenja ali bice i plej-of KLS-a kasnije pa se nadam da ce tu imati prostora.
- Likes 1
Comment
Comment