Ko na kraju ispade meč-viner?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by L a z a r View PostKo na kraju ispade meč-viner?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 2
Comment
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Borca View PostOvako nekako je isla situacija posle nestanka slike, a to se desilo na 78:81 i prilikom odlaska igraca na tajm-aut koji je trazio Radonjic posle Perry-jevog pogodjenog drugog slobodnog bacanja:
- posle minuta odmora napad Zvezde gde valjda igraci gostiju prave faul na Lazicu na +3 da ne bi slucajno primili trojku
- Lazic pogadja prvo bacanje, promasuje drugo i onda neko od igraca Zvezde skace u napadu i lopta je kod Walden-a koji je fauliran za 2 bacanja na +2 za goste
- Walden pogadja oba puta i nereseno je, tajm-aut uzima Golemac na 15 sekundi do kraja
- posle minuta odmora napad gostiju i na 3-4 sekund pre kraja Perry ili pravi korake ili mu neko krade loptu, lopta za Zvezdu i fauliran je Simonovic
- Simonovic pogadja valjda prvo bacanje, promasuje drugo, gosti hvataju loptu i Blazic ima pokusaj za 3 poena (ne znam odakle) koji ne pogadja te ostaje +1 za Zvezdu i pobeda
Cedevita ima 2sec. Izvode loptu ispod svog koša.. Jaka uspeo da šutne ali je promašio za malo
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Sad me drugar ubeđuje da je Wolden izbio loptu... moguće da je takoLast edited by Samo Zvezda; 14-04-21, 21:12.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostPeriju je Laza izbio loptu, Peri pravi glup faul na Simketu. Pogađa prvo bacanje, po dogovoru maši drugo ali ne pogađa obruč.
Cedevita ima 2sec. Izvode loptu ispod svog koša.. Jaka uspeo da šutne ali je promašio za malo
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Sad me drugar ubeđuje da je Wolden izbio loptu... moguće da je tako
Comment
Comment