Originally posted by Samo Zvezda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostInfo od njegovog poznanika iz Požege... najverovatnije su ligamenti kolena u pitanju
Poslato sa RNE-L21 pomoću TapatokaA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Storm View Post
Sreco ima li te. Mi sa Simonovicem na 4 necemo proci ni 1/2.
Kuridža se na žalost resetovao na beton ligu i njegov izostanak neće se osetiti (sem pozitivno).A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostIzgleda da će Davidovac ponovo igrati pleja.
Ali tako to ide kada ti pleja igra Walden koji je neki combo bek, a kad on mora da odmara tebi 2 plejmejkera (Hall i Uskokovic) odigraju ukupno manje od 10 minuta posto u njih nemas poverenja u plej-of utakmicama (a ova danas je prakticno bila takva iako plej-of jos nije krenuo) dok 3-ci sedi na tribinama i prima platu.
I tako sezonama unazad nemas 2 barem EK nivo igraca na mestu pleja (a igras EL), eventualno dovedes jednog, a drugog "krpis" Davidovcem, Jenkins-om, Walden-om ili rekreativcem sa 10-tak meceva u karijeri odigranih u klubovima gde mu otac nije "alfa i omega".
Uz to ti je i vecina igraca na ostalim pozicijama uskracena za bilo kakvu smislenu igru sa "loptom u ruci" pa onda da se nadas da ces ubaciti 10+ suteva za 3 poena sa barem 40% realizacije da bi imao sansu za neku pobedu protiv EL timova ili u plej-of duelima u ABA.Last edited by Borca; 12-04-21, 00:58.
- Likes 2
Comment
-
-
Htedoh da napisem da je rupa u odbrani, pa ga Radonja nece. A onda se setim da od Simonovica niko nije veca rupa u odbrani, pa igra 20+ minuta svaki mec.
- Likes 1
Comment
-
Originally posted by Монтепаски View PostМожда глупо питање али...Шта је са Коломом???
Onda ostavis dva playa da igraju ukupno 6 minuta juce, treceg na klupicu pored klupe i das DEDI loptu u ruke da organizuje napade tako sto tri napada za zaredom napravi turnover.
Sjajan playbook,
- Likes 1
Comment
-
Htedoh da napisem da je rupa u odbrani, pa ga Radonja nece. A onda se setim da od Simonovica niko nije veca rupa u odbrani, pa igra 20+ minuta svaki mec.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
- Likes 1
Comment
-
Nama bi još i najbolje bilo da tankujemo obe utakmice protiv CedOlija i da probamo sa četvrtog mesta da izborimo finale.
Do prvog mesta ne možemo, a bolje sa Futurom da igramo na dve nego na tri dobijene.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment