A šta smo s Radonjom?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Karamazov View PostVolden ja gazda ovog tima.
Sa njim smo i nešto, bez njega ništa.
Inače moja zamerka se nije odnosila na tebe, već na Dekkarda.
Nestvarno koliko primamo poena iz ćoška preko Davidovca, koji kao ide na neku ispomoć pod koš.Last edited by L a z a r; 01-04-21, 21:13.
Comment
-
-
Originally posted by Karamazov View PostVolden ja gazda ovog tima.
Sa njim smo i nešto, bez njega ništa.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
U prvoj četvrtini je šut za dva bio 1 od 12, u odbrani smo čunjevi. Uskoković ima mala mudanca.Last edited by nebitan; 01-04-21, 21:33.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by jordan loyd View PostSa ovim igračima ni Pesić i Jasikevičijus zajedn ne bi mogli do 10mesta !
Nakaradan roster totalno osakaćen koronom i povredama!
Comment
-
U sve do jedne sezone nakon odlaska Radonjića smo bili bolji u EL nego u ovoj.
U trenutku preuzimanja tima od strane Radonjića bili smo na 5:11.
Primera radi, Fener je bio u tom istom trenutku na 5:10.
Gde je Fener sad, a gde smo mi?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostU sve do jedne sezone nakon odlaska Radonjića smo bili bolji u EL nego u ovoj.
U trenutku preuzimanja tima od strane Radonjića bili smo na 5:11.
Primera radi, Fener je bio u tom istom trenutku na 5:10.
Gde je Fener sad, a gde smo mi?Na celom svetu mi je sve,da živim ne mogu bez nje. . .
Comment
-
Super, mi ćemo doci do svoje magicne brojke od 60-70p bitno je da Makabi ne ode na 71 onda smo u problemu.
A sad komentar odbrane poslednjeg napada,
Preuzimamo (ok ajd kao morali smo) Noko kao skolovan C brani sut, (pazi sad ko nam cuva prodor) Uskokovic cuva obruc
Radonja brate, tri jebena mjeseca, sta je ovo? 33p necu uopšte da komentarisem, pomirio sam se davno sa tim.
Comment
Comment