Ako je naslednik Bogdana Bogdanovića onda je jasno zašto ne pogađa trojke.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Монтепаски View PostИмао је и Бориша физикалије па је играо ко пувало...
Comment
-
Originally posted by serbianhoops View PostRazlika jeste to što su Borišu forcirali na 4/5 u mlađim uzrastima umesto na spoljnim pozicijama, uz to nikada nije imao slobodu i ulogu koju danas ima Jović. Tako se stvara igrač za najveće domete.
Јовић има и улогу зато што су жртвовани неки играчи и зато што Мегин систем тако функционише!Као што Ђуришић има слободу кад игра,и ако што ће имати следеће сезоне он централу улогу на овом трниру...Ал видело се данас да кад су у игри он и Јовић да то не иде баш најбоље...Мега је стизала кад је Ђуришић имао 4 пенала и био на клупи...
Јовић и Ђуришић-Мега
Топић,Радаковић,Матовић и можда Шарановић-Звезда
То је нешто што ћемо можда гледати у АБА лиги
Comment
-
I Đurišić (malo ga je poremetilo što je neuigran sa vršnjacima, igrao je samo na 5 od 17 utakmica JLS zbog obaveza u KLS sa beogradskim OKK) je NBA potencijal po uslovom da dovede šut za tri na više nego pristojan nivo. Trenutno je baš slab splojni šuter.
Vredi napomenuti da su Jović i Đurišić odlični poenteri sa poludistance, ta vrsta napadača postaje retka u doba spacinga i šuta sa 3.
Comment
-
Originally posted by serbianhoops View Post
Comment
-
Није овај снимак компетентан јер је пре скоро 4 године...
Променила му се механика шута јер је израстао и неће са 208 цм да шутира овако Сад му лопта има ротацију и има добру технику,ал нема баш више осећај јер је нагло израстао...Ал и даље има одличан шут,што је показао данас кад је погађао кад се ломило...
Comment
-
ja se secam da sam kao klinac imao isti ovakav izbacaj sa puno osecaja i nisam mogao da promasim. Medjutim kada su krenuli da me cuvaju visi igraci i agresivniji, nisam mogao ni da prdnem jer nisam imao prostora ispred sebe za izbacaj. Onda sam promenio mehaniku i krenuo da izbacujem loptu na vecoj visini ali je onaj prvobitni osecaj tada prilicno oslabio a samim tim i preciznost. Mora bas neko strucan da ispomogne kada je mehanika suta u pitanju, inace ako to propustis posle ti dzaba sve.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View Postja se secam da sam kao klinac imao isti ovakav izbacaj sa puno osecaja i nisam mogao da promasim. Medjutim kada su krenuli da me cuvaju visi igraci i agresivniji, nisam mogao ni da prdnem jer nisam imao prostora ispred sebe za izbacaj. Onda sam promenio mehaniku i krenuo da izbacujem loptu na vecoj visini ali je onaj prvobitni osecaj tada prilicno oslabio a samim tim i preciznost. Mora bas neko strucan da ispomogne kada je mehanika suta u pitanju, inace ako to propustis posle ti dzaba sve.
Lijevi ukrsteni dvokorak i dan danas ga kunem!
Po meni je bas glupo ganjati rezultat u ovom uzrastu, dobro je ako sam po sebi dodje kao rezultat dobre generacije ali treneri tih uzrasta moraju radnu etiku da usade igraču, da treninzi budu inovativni, da se radi na fundamentima. Mnooogo zaostajemo u igri 1vs1 i dribling nam je kritican kod pozicija PG SG SF...
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostHocemo li polupati Armani ko zvecku ili ce biti jos jedno prasenje guzova? Reklo bi se da se nismo pretjerano istrosili protiv FMP a i na ruku nam je domaci teren plus svi zdravi. Valjalo bi upisati koju pobjedu.
Al naš im teren neće biti pista za šetkanje ni manekenisanje.
Dobiće po dupetu tako da će zadimiti od besa.
A ne treba zaboraviti da kad pobedimo Armani, dobićemo još malo mani.
Opet ja o novcu a gadljiv mi je, pu.
Comment
-
Ove godine oni imaju jako ozbiljan roster ali kao što je Baskonja u prethodnom mandatu Radonje bila naša mušterija, tako je i Olimpija Milano naša mušterija. Biće ipak neizvesno jer mi nikako da svi budemo spremni i zdravi.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment