Originally posted by ajkisloba
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kako se ljudi gadjaju milionima ovde pa to je za neverovati, verujem da niko u klub nije 100 dinara dao u protekle dve godine jer nismo bili ni blizu f4 a sada se licitira sa igracima od 1milon plus
Kada klub koji godinu dana zivi od tudjih ( citaj SNS para) ne baca pare na te mega zvezde od po milion, da li je neko stvarno ubedjen da ce PEDJA I SEDLACEK iz svog dzepa da izvuku po miliona za igraca koji mozda proigra a mozda mu se prikaki kao JOBU jer mu se nije svidela uloga i novi trener. ILi pak nasem treneru se ne uklapa u koncepciju ti skupi igraci pa ih odstrani poput SHILBA< SOFOA< JOBA< jer mu vise odgovaraju jeftini domaci prasinari poput Lazica, Kuridze i Simonovica.
kako se zavrsila utakmica tako sam si prestao da se bavim sa istom, napisao sam u najavi utakmice, potpuno zasluzena pobeda Future, bili su bolji, vise energije i zelje za osvetom , srecom nije bilo plus 40 a bilo je na dobrom putu.
Da li nismo imali zelje, snage, ili su se usrali onih u sali ali na cast tim koji su bili u sali koji su vredjali njihovu istinsku legendu i sto su na rasisticki nacin vredjali nase tamnopute igrace.
Samo se nadam da se veliki borci za nasu stvar ne pojave u playoffu kao pre par godina.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostKako se ljudi gadjaju milionima ovde pa to je za neverovati, verujem da niko u klub nije 100 dinara dao u protekle dve godine jer nismo bili ni blizu f4 a sada se licitira sa igracima od 1milon plus
Kada klub koji godinu dana zivi od tudjih ( citaj SNS para) ne baca pare na te mega zvezde od po milion, da li je neko stvarno ubedjen da ce PEDJA I SEDLACEK iz svog dzepa da izvuku po miliona za igraca koji mozda proigra a mozda mu se prikaki kao JOBU jer mu se nije svidela uloga i novi trener. ILi pak nasem treneru se ne uklapa u koncepciju ti skupi igraci pa ih odstrani poput SHILBA< SOFOA< JOBA< jer mu vise odgovaraju jeftini domaci prasinari poput Lazica, Kuridze i Simonovica.
kako se zavrsila utakmica tako sam si prestao da se bavim sa istom, napisao sam u najavi utakmice, potpuno zasluzena pobeda Future, bili su bolji, vise energije i zelje za osvetom , srecom nije bilo plus 40 a bilo je na dobrom putu.
Da li nismo imali zelje, snage, ili su se usrali onih u sali ali na cast tim koji su bili u sali koji su vredjali njihovu istinsku legendu i sto su na rasisticki nacin vredjali nase tamnopute igrace.
Samo se nadam da se veliki borci za nasu stvar ne pojave u playoffu kao pre par godina.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostKako se ljudi gadjaju milionima ovde pa to je za neverovati, verujem da niko u klub nije 100 dinara dao u protekle dve godine jer nismo bili ni blizu f4 a sada se licitira sa igracima od 1milon plus
Samo se nadam da se veliki borci za nasu stvar ne pojave u playoffu kao pre par godina.
Pa nismo mi veverice Sarac....
Kakva je po tebi uloga Covica poslednjih par godina..imas li sta da ga odbranis jel radi dobro posa?
Ti kontas da je nama potreban tim,a ne lelemud JOB...sta je trebao da mu duva jaja kao onaj celavi preotenko sto je tuzio klub???
Sedlacek i Peja ne bi dali svoje pare,posebno ne Sedlacek...ali ej..imas Nesu ilica i Sunutrlica kao dvorske lude...bukvalno za klub vrede koliko i stolica u Pioniru...i sad eto Sedlacek covek koji zna kosarke vise od svih ljudi zajedno u Zvezdi x3 je nedostupan pa jbga ajde Nesha Ilica ili Sunutrlic...pa jel moguce da nama apsolutno niko nije dostupan....sem polovnjaka, i felipea iz Zeleznika ...
Jel Radonjic potpisao Simonovica,Kuzmica,Lazica, Davidovca i Dobrica na dve godine ili Radonjic...jel potpisao bolesnog i nespremnog Koloma, Noka...Hala na dve godine..Terija..da imas SD ovo se ne bi desilo..Covic je postao amater, pijani Rus koji je dostigao svoj maksimum...
Zamisljam Sedlaceka i Radonjica jbte...pa dovedes jos nekog kvalitetnog menadzera...ma idi..ovako imamo Covica Nebojshu, Vesnu, zetove,Sunutrlica i Nesu Ilica..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostAko ima, kako to da ga nije oterao dok je Obradovic bio tu...nego cekao Radonju? Interesantna pitalica za tebe.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostOn ga je apostrofirao kao nekog ko je narusio atmosferu....a ti procitaj koji je to datum bio.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostPrva izjava nakon smene Obradovica, koji problem imas sa datumom? Da je njegova zelja bila da silbuje Obrajanta jer je glavni krivac za losu atmosferu silbovao bi ga odmah, a ne da smenjuje trenera a da ovog ceka tek kada dodje novi. Lose ti idu zagonetke vidim.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
-
Naravno da je Radonjic to uradio sa Covicem zajedno, nije im prvi put..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostE onda je u redu.
Jutros sam postavio post da sam na drugom forumu čuo da je bilo vređanja na rasnoj osnovi, prenešeno sa twitera ali pošto nemam twiter niti me ta soc mreža interesuje, ne mogu da proverim valjanost informacije. Na to se nadovezao forumaš iz PG koji tvrdi da je bio u hali i da nije bilo vređanja na rasnoj osnovi. Zašto bih ja sumnjao u njegovu čestitost?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment