Radonja je najveći promašaj.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Radonjic apsolutni krivac za poraz. Startna petorka u oba poluvremena promasena tema. Buducnost naspanovana, u punom gasu nas je pregazila veceras. Rasonjic je bio nemi posmatrac. Po meni njemu na dusu ovaj poraz, tvrdoglav je do zla boga sa nekim stvarima. Buducnost evidentno potentnija na 3 mozda najbitnije pozicije u modernoj kosarci, a to su 1/4/5.
Comment
-
За пораз су ''криви'' сви,не само Радоњић...Колико год да је омашио са петорком,видели само да свака друга петорка не може да им парира вечерас...
Играло се на инспирацију Добрића и Волдена у појединим тренуцима...
Само му замерам што Симоновић игра више од 7,8 минута...Тај човек преузима,удваја,помаже како се њему прохте!Нема ту неке кошаркашке логике...
Ал више од свега ме у овој екипи боли,то што изгледа да нико нема самокритичност за поступке у одбрани!То свако сваког напушава и сваком је неко други крив!Само гледај те поступке играча...
Comment
-
Radonjic je ocistio roster od skarta , sveo ga na 12 igraca, i ono sto pokusava je da ih sve ukljuci i da stvori jaku koheziju jer ne moze se titula uzeti trojkama Loyda i Waldena. Zato cesto vidjamo domacu petorku npr. Zasto nije probao da dovede 2 igraca ostace misterija. Neka mu je Bog u pomoci sa ovim igracima. Nije nemoguce da uzme Aba ali nece biti nimalo lako
Comment
-
За мене неће,јер му је махер СО оставио 3 тим по квалитету...Какав тим ,такви резултати!
И нек се љути ко хоће,ал морам да помињем СО јер је то корен проблема!
Радоња је стављен пред полусвршен чин и располаже са заоставштином СО!
Неко прича овде о доселелекцији...Не знам да ли сте свесни да смо најурили 2 играча,и да нам један игра чисто ради реда(Хол) и један ни не игра Колом...И
Comment
-
Originally posted by Marcus View PostRadonjic je ocistio roster od skarta , sveo ga na 12 igraca, i ono sto pokusava je da ih sve ukljuci i da stvori jaku koheziju jer ne moze se titula uzeti trojkama Loyda i Waldena. Zato cesto vidjamo domacu petorku npr. Zasto nije probao da dovede 2 igraca ostace misterija. Neka mu je Bog u pomoci sa ovim igracima. Nije nemoguce da uzme Aba ali nece biti nimalo lako“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Монтепаски View PostЗа мене неће,јер му је махер СО оставио 3 тим по квалитету...Какав тим ,такви резултати!
И нек се љути ко хоће,ал морам да помињем СО јер је то корен проблема!
Радоња је стављен пред полусвршен чин и располаже са заоставштином СО!
Неко прича овде о доселелекцији...Не знам да ли сте свесни да смо најурили 2 играча,и да нам један игра чисто ради реда(Хол) и један ни не игра Колом...И“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Comment