Originally posted by Victor BG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ovo nema veze sa suđenjem. Pobeda Budućnosti čista i apsolutno zaslužena.
Posle Igokee još jedan tim iz vrha nas je ponizio.
Naš tim je katastrofalno pripremljen. Bez koncentracije. Ako ne mogu da izdrže ovaj ritam onda neka juniori igraju Evroligu.
Užas.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostDekkarde, osvojicemo aba. Nece biti lako ali osvojicemo.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Radonjić je o suđenju rekao negde u zadnjim sekundama utakmice sa slanjem sudije po loptu.
Pored toga i mi smo izuzetno pali energetski (što i nije čudo) ali, jeboga Simon više.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ne moze Radonja da napravi granitnu odbranu sa Kuzmicem i Simonom. Problem je sto je Radanov jos veci cirkus od Simona a ne bi smeo da bude, mlad je jak morao bi da grize. Nnoko taman za neku albu. Nije covek igrao na noz vidi se. Hall isto. Sta je bilo u glavi Obradovicu i Covicu da sa tim igracima napadaju plej of el i abu. Plus na to Rochesti , Terry, Colom, Job neverovatan niz promasaja u selekciji. Radonji se mora zameriti sto nije izvrsio doselekciju neku. Dok je sagledao situaciju , tipicno za njega kasnije pali, prosli prelazni rokovi. Treba biti opet skoncentrisan i pobiti se do kraja. Verujem da su nam djetici ipak jedini takmac
Comment
-
Pusti više Sašu Obradovića, on je gospodski otišao platio je najvišu cenu iako nije morao.
Radonjić je ovde tri meseca, imao je prostora da dovede još dva igrača, nije ih doveo, plus je unazadio igru.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by nebitan View PostRadonjić je o suđenju rekao negde u zadnjim sekundama utakmice sa slanjem sudije po loptu.
Pored toga i mi smo izuzetno pali energetski (što i nije čudo) ali, jeboga Simon više.
Zar nije Dejo malo zajebo ulaskom sa onom petorkom? Ili su za sve krivci SO i arbitri.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostPusti više Sašu Obradovića, on je gospodski otišao platio je najvišu cenu iako nije morao.
Radonjić je ovde tri meseca, imao je prostora da dovede još dva igrača, nije ih doveo, plus je unazadio igru.
Comment
-
Pa i nije bas gospodski otisao sa tuzbom...
Dejov poraz, nije smeo da se napreze u Atini...Rotacija na pocetku prvog nije bila losa, svakako bi nas dobili,samo slepto covek nije video. Cudno zvuci ali filio nam je rita...nase cetvorke su spore tj Kuridza i Deda,a Simon mator...dobio nas je iskreno Ejim jos u prvom poluvremenu...nama nedostaju poJeni, kako cemo to nadoknaditi sam Bog zna...
Hal,Noko, Kolom, JOB, Roc, Teri itd..sve sami promasiji....
Iskreno losa je slekcija i u tome da nam dva najbolja igraca igraju istu poziciju...Kuzmic je odigrao dobro,on Dobric i Volden..
Mislim da je bolje Kolom da igra umesto Hala...nema pas, boji se prodora, nikakvu opasnost nepredstavlja..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment