Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
EC je takmičenje gde će se pitati dva do tri kluba - Uniks, Virtus i eventualno Monako, da li ispadneš u top 16 fazi ili malo kasnije nema neke razlike.
ABA je pod moranje ili ideš pod mač, bato.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by nebitan View PostIako ne idu na ABA utakmice.
Jednostavno, na to dodati i očigledan podredjen položaj u odnosu na protivnike kod sudija, teško je praviti vrhunske rezultate.
Zato i treba odati priznanje ljudima za dosadašnje uspehe.
Comment
-
Pored toga što ih ne volim, oni imaju neke pozitivne stvari, neke pozitivne postupke. Oni vole Crvenu Zvezdu (na neki svoj nastran način i sa nekim svojim vrednosnim uzusima) i sebe smatraju jedinim pravim navijačima u ovom korpusu simpatizera Zvezde. Pozitivno je to što znaju (kada su na tribinama i kada ne vode politiku grupe) da budu taj neki faktor koji će da pokrene ostale tribine i da time poguraju tim na terenu. Imaju i ono sa akcijama pomoći Srbima na KiM, sve ostalo mi je degute.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ali, petljaju se previše u ono što ne treba da ih se tiče, kao SPC.
I ja bih voleo da vidim nekoliko mladih igrača iz Cibone kod nas, pre svega Prkačina.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostHvalio si Jovanovica, Saloa27, Alimpija, Golemca, Filipovskog...skoro svaki dobio otkaz.
Ja jedino znam Zelimira. To sto treneri dobijaju otkaze nije pokazatelj njihovog nekvaliteta, vec je to uobicajena stvar u toj profesiji.
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostDelije više nisu problem što se tiče košarke i dovođenja igrača iz Hrvatske.
https://imgur.com/n6ECjXmLast edited by nebitan; 19-03-21, 15:22.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment