Je l' mu Laza lično radio PCR test? [emoji23]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kako god dobio vest, ona je odlična. DeDa se em odmorio em nije kovid pozitivan a mi idemo na megdan u Atinu sve bolje raspoloženi i skoro kompletni.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by nebitan View PostKako god dobio vest, ona je odlična. DeDa se em odmorio em nije kovid pozitivan a mi idemo na megdan u Atinu sve bolje raspoloženi i skoro kompletni.
Korona nam je svima poremetila rasudjivanje da ako neko nema koronu da ne moze da dobije grip ili oboli od neceg drugog. Ni Simonovic nije bio pozitivan a zavrsio sa upalom pluca i vrlo dobro znamo koliko je pauzirao.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostTo sto DeDa nema koronu ne znaci da temperatura ga ne lomi i dalje.On ne putuje u Atinu, a nasi se vracaju iz ATine za Pg direktno, tako da Deda svakako nece biti u sastavu ni za jednu utakmicu/
Korona nam je svima poremetila rasudjivanje da ako neko nema koronu da ne moze da dobije grip ili oboli od neceg drugog. Ni Simonovic nije bio pozitivan a zavrsio sa upalom pluca i vrlo dobro znamo koliko je pauzirao.
Ipak, pozitivno je da nije pozitivanSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Ako je negativan nema kovid. Ako ima upalu pluća nema kovid nego upalu pluća. Ali, i to je dovoljno teška bolest za koju treba vreme da se zaleči.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by serbianhoops View PostNakon Filipa Raičevića (2007), i Miroslav Bogdanović (2006) je napustio KKCZ i kreće putem Španije. Obojica važe za velike potencijale na spoljnim pozicijama.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment