Ide nas sreca nekako jos od KRK pa nek potraje i protiv Cedevite sledeci mec
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tадија оплодио то се чекало. много ми је драг играч и најмилије ми је што је вечерас кад је био много тешко кидао и све погађао.
Bраво и за блажича који је исто стисмуо муда кад је требало, нелсон по правилу доминира остали мање више.
мислим да смо у финишу имали више среће него памети а шут за 3 поена на мечу је био фантастичан како умеју наши да гађају.
кад је жреб за наредну фазу и јел важно дал смо 1. или 2. (да се не цимам око наредне текме : )Last edited by poacher; 12-02-14, 22:19.
Comment
-
Originally posted by poacher View PostTадија оплодио то се чекало. много ми је драг играч и најмилије ми је што је вечерас кад је био много тешко кидао и све погађао.
Bраво и за блажича који је исто стисмуо муда кад је требало, нелсон по правилу доминира остали мање више.
мислим да смо у финишу имали више среће него памети а шут за 3 поена на мечу је био фантастичан како умеју наши да гађају.
кад је жреб за наредну фазу и јел важно дал смо 1. или 2. (да се не цимам око наредне текме :dd )
Comment
-
Заслужили смо ову победу,ако због ничега другог онда због онаквог покушаја слетања авиона па после клацкање аутобусом..Џенкинс изгледа још није дошао себи.Што се саме игре тиче,углавном нас је кењао шут за три поена и коначно је Тадија нешто убацио.За седам дана да оверимо то прво место у групи па да славимо као људи.
Добро је што побеђујемо и када лоше играмо.
Comment
-
-
Originally posted by poacher View PostУфф па добро ту још није ништа готово, све може да се окрене. Ритас смо 2 пута тукли а Цедевита би могла да буде зајебана у кроацији... Бешикташ и Сарагоса мени непознате екипе
Originally posted by Блок_64 View PostЗаслужили смо ову победу,ако због ничега другог онда због онаквог покушаја слетања авиона па после клацкање аутобусом..Џенкинс изгледа још није дошао себи.Што се саме игре тиче,углавном нас је кењао шут за три поена и коначно је Тадија нешто убацио.За седам дана да оверимо то прво место у групи па да славимо као људи.
Добро је што побеђујемо и када лоше играмо.
Comment
-
" California je dala oko 350 NBA igrača - od onih koji su bili prolaznici, do Reggie Millera, Billa Waltona, Gary Paytona, Jasona Kidda, Paula Piercea, Russella Westbrooka, Andre Millera, Keitha Van Horna, Klaya Thompsona, Damiana Lillarda i niko od njih nije ubacio više poena tokom srednjoškolske karijere od - DeMarcusa Nelsona. Niko. Rekord od gotovo 3.500 poena za četiri godine i dalje stoji. "
Део из текста:
http://mondo.rs/a661546/Kolumne/Edin...al-Nelson.html
Comment
-
Prvenstvano to! A sa druge strane, sve osim osvajanja EK je apsolutno abitno. A tesko da isti moze da se uzme...
Comment
-
Moze da se uzme al nije uopste bitan. Informacije sa kojim raspolazem su da ih ubija na treninzima odbranom, trazi od njih da budu masine. Lepo je to, al malo su vise istroseni. Al eto videcemo rezultate na kraju sezone, da mu se ne mesam u posao bezveze. Svaka mu cast za sve do sad, al to sto je uradio do sad pada u zaborav bez trofeja. Surova realnost
Comment
-
Pobednik EK igra EL sledece sezone, zato bi mogao da bude bitan. A kao sto sam napisao, od toga verovatno nista. Zato odmarati najistrosenije u tim utakmicama i lagano pustiti EK niz vodu.
O Radonjicu cutim. Na pocetku sam krenuo sa splacinama po istom, pa sam se ucutao. Da ne ureknem...
Comment
Comment