Ova sprdnja sa Simonom, Kuridžom i Kuzmićem ne da više nije smešna već prevazilazi sve razmere jadnosti.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostOvom malom iz Partizana ne treba guma za zube, ima protezu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostOva sprdnja sa Simonom, Kuridžom i Kuzmićem ne da više nije smešna već prevazilazi sve razmere jadnosti.
Svaka cast Reathu, Loyd i Woldenu, sramotno da tri stranca vise zele pobedu u derbiju od domacih nada i drzaca svlacionice.
Novice, uvek sam te cenio kao protivnika ali onaj dzukacki udarac Loyda u ledja, mogao mu kljucnu kost slomiti a ovi pederi ni faul tada nisu svirali dok se covek valjao po terenu.
Ako je ovo igra koja ce doneti aba titulu,onda Radonjicu stvarno treba dici spomenik i dati mu dozivotni ugovor.
Imali smo srece sto smo igrali protiv donjeg doma ABA lige, po kvalitetu je takva i utakmica bila. 8/27 za tri, sjajan playbook postavljen
Pohvale za odbranu koja je bila vrhunska u pojedinim momentima, pogotovo odbrana na Paigu, sada da li je do nas ili do njihovog (ne)znanja, neka strucniji ocene.
U utorak ipak dolazi tezi protivnik i drago mi je ako je odmorio pojedine igrace za Cibonu i Pao u petak.Last edited by Šarac; 14-03-21, 21:44.
Comment
-
Ono što je već dokazano, igramo u napadu sasvim korektno, tečno do onog trenutka kad dodjemo do toga da Lojd mora pošto- poto da takne, pipne loptu, završi napad.
Vrlo često dolazi do konfuzije,čak i ostanemo bez šuta, pogotovo što se protivnik, verovatno, priprema i spremi odbranu za njega.
PS
Novica, k'o "Sarma iz Sivog doma ", brrrtee gura me, brrrteee.
Kad se lupio po grudima na - 5, posle munut su pali na - 15.Last edited by L a z a r; 14-03-21, 21:50.
Comment
-
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostBudućnost u nedelju ??? Ne razumem što ova utakmica nije pomerena za ponedeljakLast edited by Borca; 15-03-21, 01:35.
Comment
-
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Borca View PostBila je u ponedeljak 22.3. ali je Buducnost prosla u 1/4 EK i u utorak 23.3. gostuje Monaku u prvoj utakmici. Zato je utakmica pomerena za dan ranije da i oni imaju 2 dana do sledece. Inace oni imaju Zvezdu u nedelju (21.3.), pa Monako u utorak (23.3.) i opet Monako u petak (26.3. i to van Crne Gore kao domacini zbog istog razloga zbog koga je Partizan "ugostio" Francuze u Ljubljani). (21.3.)
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by nebitan View PostMali sa protezom će biti igračina, samo polako (žao mije što je u Partizanu).
Comment
Comment