Treba stvarno biti majstor svog zanata da pet puta u toku utakmice imas 10 razlike, treba stvarno napraviti igru i voditi 68.62 i u tri minuta otici na 71 78, koliko utakmica svi vide da te jedan igrac puni, ne mozes mu nista ti ponovo drzis lazica na klupi, cele sezone DEDA ne moze moju pokojnu babu da odbrani, cele sezone Kuridza switchuje i izlazi na beka koji mu zabija troju u facu, treba biti stvarno nenormalan i napraviti faul u sutu za tri igracu koji stoji na 10 metara od kosa po isteku napada, treba biti stvarno LEGENDA kluba da niko ne sme da ti kaze nista a na putu smo 8og uzastopnog poraza, treba biti legenda i da dalje ostanes trener ovog EL tima.
Imas tri igraca na klupi koje si skinuo ali ne ulaze, treba biti LEGENDA kluba da decka koji je bio najbolji u prvom poluvremenu zbog jedne greske klupiras i das loptu u ruke igracu koji do pre 20 dana lezao i proda nam tri napada za redom.
Naravno, SO je kriv a mi cemo sve titule uzeti sa DR jer on zna kako se dobijaju neizvesne zavrsnice i ovo je samo jos jedan poraz na jednu loptu koja ce se pripisati nesreci,losem sudjenju, ali krvava kolena ce pobediti na kraju.
Imas tri igraca na klupi koje si skinuo ali ne ulaze, treba biti LEGENDA kluba da decka koji je bio najbolji u prvom poluvremenu zbog jedne greske klupiras i das loptu u ruke igracu koji do pre 20 dana lezao i proda nam tri napada za redom.
Naravno, SO je kriv a mi cemo sve titule uzeti sa DR jer on zna kako se dobijaju neizvesne zavrsnice i ovo je samo jos jedan poraz na jednu loptu koja ce se pripisati nesreci,losem sudjenju, ali krvava kolena ce pobediti na kraju.
Comment