Steta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I meni...prodali su mu foru kao mi partizanimai buducnosti sa Kalinicem...lik je glupda gluplji ne moze biti..palabi mu tacno u ruke..o faulu u napadu da ne pricam...zicerima..kaouhvatioje lopte..pa ima 216cm jbte...izgoreh..bas izgoreh..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Steta ali nije strasan poraz, vratice se kad bude bitnije. Meni je krivo zbog Lojda jer je zasluzio da resi bar jednu. Prosto neverovatno kako je Radonja preporodio ekipu, kako vrhunski rotira i vodi utakmicu. I na kraju prvog mandata je unapredio zanat a ovo je jos visi level. Valjda je Covic sad skapirao sta znaci trener u kosarci. Sa 2 juniora i drugom postavom igra na loptu EL. Valjda ce sad biti bar desetogodisnja dinastija sa Radonjom na celu
Comment
-
Promaseno drugo bacanje Gudaitisa na +2 za Zvezdu i protivnik kupi skok u napadu, asistencija za Pangosa i trojka za -1.
Vratilo me na utakmicu sa Albom u Beogradu, zadnji napad Albe i prodor ne secam se koga isto na +2 za Zvezdu, dobra odbrana ali lose gradjenje, skok u napadu cini mi se Sikme i faul za 2 bacanja.
Osecaj tada da cemo tesko do pobede u produzetku, isti osecaj veceras da cemo tesko do pobede.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostJovic dogodine da bude mentor Uskokovicu. Uz Waldena koji moze da ‘uleti’ na 1, eto nam resenje za poziciju pleja.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Pa vidim da je odigrao valjda svaku petu za Himki, to baš ne daje neko preveliko ubeđenje da je sposoban za igru.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Borca View PostPromaseno drugo bacanje Gudaitisa na +2 za Zvezdu i protivnik kupi skok u napadu, asistencija za Pangosa i trojka za -1.
Vratilo me na utakmicu sa Albom u Beogradu, zadnji napad Albe i prodor ne secam se koga isto na +2 za Zvezdu, dobra odbrana ali lose gradjenje, skok u napadu cini mi se Sikme i faul za 2 bacanja.
Osecaj tada da cemo tesko do pobede u produzetku, isti osecaj veceras da cemo tesko do pobede.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostLoyd je dobar igrac ali je za zavrsnice kao Bogdanovic, malena mudasca.Last edited by nebitan; 20-02-21, 10:13.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostLoyd je dobar igrac ali je za zavrsnice kao Bogdanovic, malena mudasca.
Izvanredna igra u drugom poluvremenu, jos jedan poraz bez publike, mozda i peta ili sesta u ovoj sezoni na jednu loptu. Nama je EL odavno samo da se spremamo za level nize timove u playoffu ABA lige, nece biti prvi put da u ovom delu sezone DR sprema tim za playoff aba lige a da se u EL igra za playoff aba lige. Nase prvo ucesce u top 16 El je bilo u istom ovakvom ritmu,
Racunam da barem jos Himki mozemo dobiti ove ostale , ne vidim gde mozemo pricati o upisanim bodovima.
Da je JOB bio u timu , ne kazem da bi dobili , ali sigurno ne bi potrosili ovoliko nase igrace.
Kuci imamo jos Himki, Bayern, ARMANIM MACABI da li cemo dostici Alimpijevih 11 i Shakotinih 11 sa 6 utakmica manje.
Comment
Comment