Fino, baš lepo prikazuje šta je prelomilo i odlučilo pobednika.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by L a z a r View PostKoliko su se samo prizivali i priželjkivali "tornjevi blizanci".
Gledajući finalni meč, znači nema popravnog, tvrdo, pritisak, oni su ispisali neke brojke pored svog imena, ali njima su sve lopte pokupili Kuridža i Kuzmić. Oni su imali u duelu ogromne probleme i protiv nižih i slabije fizički igrača npr Davidovac, Simke.
Da zanemarimo ogromnu zaledjinu, momci su vrhunski kvalitet, ali postavlja se pitanje šta bi doneli u nekim realnim prilikama, protiv "aždaja" kad su toliko nemoćni u reketu protiv jednog Kuzmića koji je na 50 % svojih mogućnosti.
Zamišljam reakcije navijača da su odigrali za nas kao što su sinoć, naročito Simonović koga je Kuridža upropastio.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Što je najgore mi za sledeću sezonu nemamo ni nekog našeg igrača iz FMP-a da prebacimo kod nas.
Imao sam nade što se tiče Đorđevića ali vidim da on ove sezone ni malčice nije napredovao.
U nekim utakmicama imao i malu minutažu.
Tek će naredne sezone biti problema oko domaćih igrača.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostMajstore vidim koliko smo kupova i trofeja osvojili bez najveceg trenera Deja Radonjica.
Igraci sviraju kako dirigent kaze nema tu puno palamudjenja zasto su komsije u kanalu pa zato jer je Trinki otiso prosto ki pasulj.
Trener je najvazniji igrac jedne ekipe mozes ti imati 12 zvezdi u ekipi ako trener nije kako treba mos ga jebati nema tu leba.
Znaci za ovaj kup najzasluzniji je RADONJIC DEJAN ZVANI MAGIJA iskljucivo i niki vise.
Koliko smo celih sezona odigrali bez Radonjica? Dve, i od te dve uzeli smo ABA jednom.
Trener nije igrac. I svakako je bitno imati dobrog trenera u ekipi jer je to pocetna tacka u gradjenju tima. Medjutim dobar trener ce tesko uzimati trofeje sa losim igracima, dok se moze desiti i da prosecan trener uzme trofej sa dobrim igracima.Svi su podjednako zasluzni za ovaj trofej, izmedju ostalih i Radonjic koji zasluzuje cestitke, a ko god navija za Radonjica pre nego za Zvezdu neka otvori novi topik ‐ KK Radonjic
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostJa koliko znam kada je god neko ranije osvajao kup takmicenje, ne samo u Srbiji nego i u inostranstvu, to se ovde obesmisljavalo kao nebitno takmicenje. Imamo pisano svedocanstvo
Koliko smo celih sezona odigrali bez Radonjica? Dve, i od te dve uzeli smo ABA jednom.
Trener nije igrac. I svakako je bitno imati dobrog trenera u ekipi jer je to pocetna tacka u gradjenju tima. Medjutim dobar trener ce tesko uzimati trofeje sa losim igracima, dok se moze desiti i da prosecan trener uzme trofej sa dobrim igracima.Svi su podjednako zasluzni za ovaj trofej, izmedju ostalih i Radonjic koji zasluzuje cestitke, a ko god navija za Radonjica pre nego za Zvezdu neka otvori novi topik ‐ KK Radonjic
Trener je stub kluba, vidis Lasa, Zidana, Klopa, Radonjica, Zoca itd...naravno da top klubovi nece imati lose trenere na duze staze,a ni igrace...Zvezda je pokusala bez Deja i lose se desilo..uspeh je svih, ali Dejo je u nasim srcima kao neko ko nam je vratio veru u kosarku...u klub.
Moras ziveti sa tim da je on sad trener KKCZ a Kokoskov repke..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Ja vise od 50 godina pratim kosarku sto kao igrac pa trener doduse dece pa sad kao gledaoc i navijac a sa Crvenom Zvezdom sam rodjen i to u gradu gde je to bilo strogo zabranjeno ali necemo o meni.
Samo sam izneo svoje misljenje isto tako mislim da Dejan Radonjic nece ni blizu moci voditi niti jedan evropski klub osim Zvezde.
Dali neko stvarno misli da bi Bulsi 90-tih bili to sto jesu da nije bilo Fila Dzeksona ili Juta bez Dzerija Slouna pa ja mislim da nebi.
Barsa nije uzela kup 3 godine dok Saras nije dosao i razbio Lasa ko panta pitu.
Meni se mnogo od trenera svidjaju recimo Spolstra ili Stivens ali tu sam mozda subjektivan jer su mi Seltiksi omiljeni klub u NBA.
Comment
-
Ima bas dobrih trenera po Evropi sto u top ligama, sto u ovim malim. Milina je gldati neke utakmice i kakvih sve akcija ima i specijala. Ne moras se pravdati mmajstoru on nije ni gledao ovaj kup. Sport je ozbiljna nauka i ne mozes na mufte da imas 20-30trofeja pa sve da si trener u Kazahstanu..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Ne moze trener da bude stub kluba jer je trener potrosna roba kao sto su i igraci.
Strategija i sistem kako da se ona ostvari su stub kluba. Bez toga ne moze biti vere u kosarku.
Prosto od tebe ne moze ljudski ni da se cestita coveku jer sa jos nekim ovde ste ga podigli u nebesa kao da je on bitniji od samog kluba. Nije bitniji. Jos spominjete i neku madjiju a dobili smo razvojni klub Megu i Partizan koji je u potpunom raspadu, i gde smo u obe utakmice bili ozbiljni favoriti po svim projekcijana. Pa daj tu madjiju da vidimo i protiv jacih a ne samo protiv slabijih.
Comment
-
Dobio je Real. Kvota na Zvezdu protiv kkp je bila 1.7...Nije niko veci od kluba, ali odmah ispod je Dejo..
Pusti nas malo da uzivamo u pobedi u kupu. Doci ce ABA i KLS..odavno sve upisano u mom potpisu.
Pravi navijaci KKCZ su sad srecni, neki traze dlaku u jajetu, a neki konekciju iz USA..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Cuj da te pustimo da uzivas....pa mi uzivamo u Zvezdinom trofeju a ti u Radonjicevom, u tome je razlika. Cak i u potpisu imas osvojen trofej Bajerna iz Minhena i titule Buducnosti (uzgred i kup Partizana - samo ti znas zasto) a vamo pricas o nekim 'pravim' navijacima.Last edited by mmajstor; 15-02-21, 22:26.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostCuj da te pustimo da uzivas....pa mi uzivamo u Zvezdinom trofeju a ti u Radonjicevom, u tome je razlika. Cak i u potpisu imas osvojen trofej Bajerna iz Minhena i titule Buducnosti (uzgred i kup Partizana - samo ti znas zasto) a vamo pricas o nekim 'pravim' navijacima.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostTi si jedini "zvezdas" koji ima saloa djordjevica na avataru.
Comment
Comment