Kuridza i Simanic na 5, Deda i Simonovic i na 4. Bice veselo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vidi se po vracanju Obrajanta u tim da se postuje rec onoga da dok je on na klupi nijedan igrac nece biti iznad kluba buahahahaahaahahaahahah
Hvala Klipi sto je ovih 10 i kusur dana izvukao suvu drenovinu iz JOBa i da cemo videti kakve ce partije imati kada ga uhvati pod svoje pravi trener i spremi ga za najvece napore.
Brz oporavak Reathu, da se nisi i ti razboleo i Kuzmicu se prikakilo nas DR bi bio apsolutni gospodar situacije u svlacionici. Nadam se da ce Jobu dati barem 5 minuta na Kupu i da ce mu dozovliti da pokaze sta je i koliko se popravio kod Klipe.
Kakav cirkus od kluba joj Boze.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostVidi se po vracanju Obrajanta u tim da se postuje rec onoga da dok je on na klupi nijedan igrac nece biti iznad kluba buahahahaahaahahaahahah
Hvala Klipi sto je ovih 10 i kusur dana izvukao suvu drenovinu iz JOBa i da cemo videti kakve ce partije imati kada ga uhvati pod svoje pravi trener i spremi ga za najvece napore.
Brz oporavak Reathu, da se nisi i ti razboleo i Kuzmicu se prikakilo nas DR bi bio apsolutni gospodar situacije u svlacionici. Nadam se da ce Jobu dati barem 5 minuta na Kupu i da ce mu dozovliti da pokaze sta je i koliko se popravio kod Klipe.
Kakav cirkus od kluba joj Boze.
JOB je dobio cusku, ako nastavi po starom leti...nego treba kao kod saloa da se zajebava za pare koje prosecni Srbin ne vidi za dve reinkarnacije...
Kad je preuzeo tim, skupina rovitih igraca u Aprilu kad se bude dizao pehar bice svi tip top...mislim da bacanje para nece sledecu godinu docekati neko, a taj neko nije DR3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNije cirkus vec zavodjenje reda i spasavanje guzice redova Nebojshe...koji je promenio vec 7 trenera u par godina i milione ulaganja dva bratane zna da dodje u drugi krug bilo cega...
JOB je dobio cusku, ako nastavi po starom leti...nego treba kao kod saloa da se zajebava za pare koje prosecni Srbin ne vidi za dve reinkarnacije...
Kad je preuzeo tim, skupina rovitih igraca u Aprilu kad se bude dizao pehar bice svi tip top...mislim da bacanje para nece sledecu godinu docekati neko, a taj neko nije DR
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostAko sa ovim budzetom i logistikom ne uzme sve trofeje u Junu neka vidi sa Bokanom njegovim sunarodnikom oko posla u Studenstkom centru ili gradu vec kako se ABA 2 LIGAS ZOVE.Last edited by LosmiSK; 11-02-21, 12:07.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Tesko..bice obezbedjenja, samo sa akreditacijama..:-D3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Pa po plasmanu u KLS valjda.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Pa eto vidiš da su zato nama i dodeljeni na poludirigovanom žrebu, osim toga i kostur nam je namešten a i sudije moraju da sude kako Nebojša svira.
Potrebno je sam da izađu u nedelju na parket i pehar je naš.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment