Sad citam ovu temu sto je okacio kako oni ne podnose Partizan i sve sto ima veze sa nama, sunce ti krvavo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Duka View PostDa,Tegeltija...ekstremno ogavan i bezobrazan,pa dokle se pruza njegova smjelost sa omalovazavanjem nas...to je sstrasno!Niko da ga zaustavi bre,nevjerica!Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by duka79 View Postja sam prenio sta sam procitao...a evo i gdje a lik uglavnom ima dobre informacije
http://www.redstarbelgrade.info/foru...618.18800.html
a sto se tice Avangarde tu je uglavom Tegeltija glavni insajder
I molio bih da se ovde prestane sa prenosenjem informacija sa raznih foruma.
Comment
-
Da,to apsolutno...e sad zamisli koliko je to posrana televizija,kad nema ni trunke profesionalizma,novinar onako da radi svoj posao je sramotno i kida zivce a neko mu to i dalje dozvoljava,a to je porazavajuce.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Pa ta emisija može ponekad da bude dobra i zanimljiva, u zavisnosti od gostiju, ali ne gledam je sigurno zbog toga što ću čuti nešto pametno iz usta Tegeltije. Šta me briga koga on voli, a koga mrzi, čovek je generalno seljak, što kaže Ljuba ne dozvoljava ljudima da nešto kažu, samo on nešto sere.Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".
Comment
Comment