Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena Zvezda MTS

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ne znam jesmo li odbraili ijedan napad zadnih pet minuta utakmice zagradjivanje nula bodova bice ovde jos mnogo problema i neprospavanih noci.

    Comment


    • Fali nam el cetvorka i el plej. Krpljenje je ovo.

      Comment


      • DR delimičan krivac za poraz. Dosta loših rotacija i odluka danas.

        Comment


        • Valjda je Radonja video da Kolom ne može biti u 12.

          Comment


          • Radonja itekako ima udela u porazu. Niska petorka je primila kos u svakom napadu i na kraju nije zagradila kos. Morao je ranije da ubaci visokog igraca na 4. Ali ok, bolje ovo deluje za nijansu od Obradoviceve Zvezde. Ocekujem jos jedan korak napred i to je dovoljno za aba. A u el cemo imati najgori skor do sada.

            Comment


            • Čudi da nismo pokušali da šaljemo Fala na bacanja, mislim da je to bio veliki faktor za pobedu u Francuskoj.
              Bilo vazda prilika, naročito kod pika sa Kolom koji nas je upropastio.

              Comment


              • Eh da nam je Stimac bio veceras , ja procitah skauting naseg druga danas sta nam donosi Stimac u odnosu na Noka, Kuzmica i Reatha veceras. Pohvale za ovu trojicu, svako je imao svoju rolu danas, plus Wolden i Dobric, to je na zalost premalo da bi se ostvarila pobeda u El . Srecom tu je Himki da otkloni svaku neizvesnosto oko fenjera, racunam da moze Himki do jos neke pobede do kraja ( naravno protiv nas u Beogradu mogu da potpisem).
                Ako dobacimo do Almpijevih 11 i Sakotinih 11 pobeda do kraja sve nogom u dupe, Vidi se da je sok terapija uspela, sa 12 mesto smo se popeli ka vrhu tabele,samo kada je okrenes naopacke .

                Jedan jedini igrac koji moze da zaustavi Kola je presedeo sa peskirom oko vrata poslednjih 5 minuta.
                Good call coach.

                Mi se spremamo za kraj Aprila kada je najvaznije i za Kup za dve nedelje. EL je ekskurzija i mozda nerviranje za pojedine, meni je napredak kada ostanemo u igri do kraja utakmice sa vec unapred poznatih ishodom, ali tinja nada da mozda neku i neizvesnu i dobijemo.

                Comment


                • Vidim da je Strazel igrao 15 minuta za ASVEL protiv KKCZ. Dečko je skoro 3 godine mlađi od Uskokovića.

                  Comment


                  • Originally posted by Storm View Post
                    Radonja itekako ima udela u porazu. Niska petorka je primila kos u svakom napadu i na kraju nije zagradila kos. Morao je ranije da ubaci visokog igraca na 4. Ali ok, bolje ovo deluje za nijansu od Obradoviceve Zvezde.
                    Ne deluje bolje, deluje slicno. Ovaj Asvel smo dobili 20 razlike u Francuskoj i na pocetku sezone smo bolje izgledali nego sada. Jedino ako pod Obradovicevom Zvezdom ne podrazumevas samo onaj deo pred raspad od Zenita kada je pukla hemija...a to nije lepo.

                    Comment


                    • Ali kakva odbrana centralnog pika.. I ajde jednom da pogreše, ali 4x na istu foru daju 8 poena u poslednjih minut i po utakmice

                      Fall u bloku, Kol protrči, šut s poludistance. I ništa se ne menja u odbrani.

                      Comment


                      • Originally posted by Jose Paolo Guerrero View Post
                        Ali kakva odbrana centralnog pika.. I ajde jednom da pogreše, ali 4x na istu foru daju 8 poena u poslednjih minut i po utakmice

                        Fall u bloku, Kol protrči, šut s poludistance. I ništa se ne menja u odbrani.
                        Hoces da popasu disciplinsku ako ne igraju kako im trener kaze nego na svoju ruku?

                        Comment


                        • Realno razocaravajuca sezona u EL. Najgora otkad je EL u ovom formatu. Radonja je sa budzetom od 3-4 miliona za plate pravio cuda. A zadnje 2 sezone sa duplo vecim budzetom se blamiramo. Naravoucenije, ne valja ovaj sistem oslanjanja na ovoliko stranaca. Covic je o tome pricao i nadam se da vise nikad necemo imati vise stranaca u 12 nego domacih. Bacanje para, a rezultata nigde.

                          Comment


                          • Originally posted by Storm View Post
                            Realno razocaravajuca sezona u EL. Najgora otkad je EL u ovom formatu. Radonja je sa budzetom od 3-4 miliona za plate pravio cuda. A zadnje 2 sezone sa duplo vecim budzetom se blamiramo. Naravoucenije, ne valja ovaj sistem oslanjanja na ovoliko stranaca. Covic je o tome pricao i nadam se da vise nikad necemo imati vise stranaca u 12 nego domacih. Bacanje para, a rezultata nigde.
                            Juce dva igraca sa najvecim indexom , zli stranci ( Wolden i Nnoko) , dva najbolja igraca isto stranci Loyd i JOB, ali da , nasi domaci igraci predvodjeni mladim Stimcem, Simonovicemi Lazicem ce nas napraviti stabilnim ucesnikom F4.
                            Sledece sezone, 11 sadasnjih igraca ima ugovor, da li ce Radonja sve da zameni i da dovede novih 11 igraca na visegodisnje ugovore i to da svi budu domaci?

                            Nije ti fond plata mnogo veci ni ove sezone, to sto LosmiSk i Cooper lupaju oko nekih velikih budzeta je svakako sa nivou njihovih ostalih upisa, korona, nedostatak publike, suzeno trziste, sve je to uticalo na ovakav tim. Ponavljam se 1000 puta, mnogo bogatiji klubovi ne mogu da urade doselekciju, dok Himki ima sve pare ovog sveta i prebogat roster i ima dve pobede. Sto ne urade oni doselekciju , a vec su otpustili trenera i dosta igraca i jos je gore.
                            Nesto slicno se i nama desilo,ali mi imamo sada trenera kome svi veruju da ce doneti titulu pa verovatno ljudi ne zele da kritikuju zarad proslih rezulatata. Ali u svakom slucaju duboko u sebi gundjaju za neke odluke sinoc i nekim utakmicama pre toga, uz alibi on nije birao ovaj tim. OK
                            Last edited by Šarac; 30-01-21, 11:30.

                            Comment


                            • Nije problem da mi imamo 3-4 top stranca. Problem je da imamo 8 ili 9 prosecnoh stranaca. Loyd je top igrac, Walden koristan, Nnoko obecava... Ali sta se htelo sa Kolomom? Sta se planiralo sa Terijem? Rochestijem? Sta se sada planira sa Hall-om? Rit sa jednogodisnjim ugovorom? Kud plovi ovaj brod? Nikakvu razliku ti stranci ne prave. Cak i da smo umesto njih imali prosecne domace igrace tipa Avramovic, Dangubic, Mitrovic, Apic, ne bi bilo gore. A ja verujem da bi bilo i bolje nego sto je sada.

                              Comment


                              • Originally posted by Storm View Post
                                Radonja itekako ima udela u porazu. Niska petorka je primila kos u svakom napadu i na kraju nije zagradila kos. Morao je ranije da ubaci visokog igraca na 4. Ali ok, bolje ovo deluje za nijansu od Obradoviceve Zvezde. Ocekujem jos jedan korak napred i to je dovoljno za aba. A u el cemo imati najgori skor do sada.
                                Radonja je bio očajan u finišu.

                                Voldenu i ne mogu mnogo zameriti zbog loše odbrane.

                                Ogromna je njegova potrošnja od povrede Hola pa na ovamo.

                                Comment

                                Working...
                                X