Strasno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Ma ti menadžeri su ubice sporta u Srbiji, cenim da nije imao posrednika da bi on pristao, ovako jbg.....
Sa druge strane pitali smo se i mi, dečko je pregovarao sa nama za pro ugovor, nismo se dogovorili, otišao....realno kada smo dali za Šilba 500k mogli smo i njemu deset puta manje ili koliko već, igrao bi nam pet, šest godina i na kraju bi na njemu lepo i zaradili.Last edited by Brajkula; 19-01-14, 23:13.
Comment
-
Situacija sa Risticem je u najmanju ruku bila cudna. Lagalo se, obecavalo, zavlacilo od strane njegovog menadzera, ima tu materijala za prekrsajne prijave. Ali neka mu je sa srecom. Nadam se da je dobro izabrao.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Izgleda da stize KC Rivers !?!?
http://www.sport26.rs/page.php?FID=2&PKID=1&id=9842Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..#HeatLifer DWade
Comment
-
Originally posted by Duka View PostDzenkins je nasa masina koja kad krene ne umije da stane!Tesko grobarima kad nam dodjuOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Misko Raznatovic
Obavestenje za filmofile-Maratonci, sa glavnim glumcem Borom Todorovicem, trcace jos jednu godinu po dvoranama bivse SFRJ I Madjarske-))))!!Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Eh, kada bi malo sjebali redosled... Lose-dobro-dobro...
Comment
Comment